Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Chlapi, klobouk dolů a to nejen za tu úžasnou cestu, kterou jste v pohodě dali, ale i za ty detaily, které v textu jsou, včetně poznámek k historii navšívených míst. Já si z každé cesty pamatuji jen ty extrémní, ať kladné, tak záporné zážitky. Oba díly tohoto "románu" jsem zhltnul na jeden zátah a úplně jsem to s vámi prožíval. Super napsané!
Tvl, jak má vědět cestující, že budou vagóny železnice po cestě měnit směr? Oni mají odpovědnost na správné upevnění nákladu. To je fakt drzost, to jejich chování. Nejenom, že měli zaplatit kompletní opravu, ale i nemajetkovou újmu za snížený komfort při dovolené. My jsme zase měli auto v horním patře hned za lokomotivou a při jízdě nám jiskry se sběrače poškodili lak na zadním víku. Ovšem ty popáleniny by se dost těžko prokazovali. Holt člověk se poučí.
Jinak cestopis
Kluci super cesta a ještě lepší cestopis. Dlouho jsem neměl moc důvodů se usmívat, ale teď zas jo.
Budu se těšit na druhej díl a když dá ten nahoře i na nějakej ten vlastní zážitek.
Pankáčům zdar!
Moc pěkný, bavil jsem se .
Jinak, jak se nedá nic dělat s odlítnutým plexi? To se teda dělat dá, nesmíte se nechat. Nikdo vás přece neupozornil, že cestou přepřáhnou vagony a pojedou pozpátku. Řešili jsme to samé na konečné v Humenném. Sepsal se s nádražákama záznam o škodní události, vše si na místě nafotili a po dodání faktury za nové plexi vše zaplatí, akorát se jim do toho nechce a pár papírů vyplňujou hodinu.
Borci....kurva proč já nemám takovýho parťáka? Pěkná sranda cesta a ještě větší sranda je to psaní V září jedeme na Zakyntos a letos jedem H,RO,BG,GR a pojedeme i tama kudy jste jeli vy. Tak mě úplně "cukalo u kořínku" když jsem to četl. Těším se jak sviňa!!!
Tak ať vás štěstí neopouští
"Máváme na týpka, co nám šel pro petrol"... Žiadne poďakovanie za ochotu? Partia namachrovaných kktov, ktorí netušia, kde majú rezervu na motke, ako sa otáča motorka proti vetru, lebo nečítali návod,
potrebujú asistenta na vystúpenie v stanici, postrácajú TomTomy, ďalej som vaše príhody nečítal.
Cha cha, úplně stejné pocity jsme měli pod Poenari i my Myslím, že leckoho myšlenka na návštěvu tohoto hradu přejde,když k němu dorazí Jinak super-díky, člověk si pěkně zavzpomíná.. příště se vykašlete na vlak.My jsme vyráželi ve čtyři odpoledne a navečer už jsme byli v Maďarsku i s plexi není to taková dálka a dálnice uteče..
Jinak cestopis
1 reakce
bisťudušu kde máš ten druhý diel??
:DD
Pankáčům zdar!
Drobná chybka...
Komunisti vybudovali tuhle „obludu“ v roce 1891 ... to by museli být komunardi z Francie -
Ale jinak super - bavilo a trochu víc závidím.
1 reakce
Kluci paráda,perfektní počteníčko,těšímse na pokračování.Přeji ještě mnoho takovýchto kilometrů.
Paráda palce nahoru!
Hezky, vtipně a poutavě napsané!!!
Už se těším na pokračování!!!
1 reakce
Moc pěkný, bavil jsem se
1 reakce
Počkat počkat , co to je ? Jak konec , jak pokračování ?
. Dyk mě to tak baví ... ach jo, tak honem honem ať se zasmeju
. Kkti
...
Ps. Hezky se nám tu teď ty fajne cestopisy sešli
1 reakce
skvěle sem se bavil...a čekám na pokračování..
1 reakce
Já jsem to chtěl původně řádně zkritizovat ale pak jsem si uvědomil že by jste mi zase psali jaký jsem hňup tak jako obvykle "mlčeti zlato"...
1 reakce
Borci....kurva proč já nemám takovýho parťáka?
Pěkná sranda cesta a ještě větší sranda je to psaní
Tak ať vás štěstí neopouští
2 reakce
Dobrý
8 reakcí
Cha cha, úplně stejné pocity jsme měli pod Poenari i my
Myslím, že leckoho myšlenka na návštěvu tohoto hradu přejde,když k němu dorazí
není to taková dálka a dálnice uteče..
2 reakce
Jste borci! Tak trochu jsem záviděl cestu i vaše zážitky... Skvěle a "svižně" napsáno, moc dobře jsem se bavil! Těším se na pokračování!
Pěkně napsáno.
Pěkné fotky
1 reakce
a je to tu. Cestopis od Finča si nechám líbit!