Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Moc pěkný článek, fotky dokonalé, to vše psáno s nevídaným ženským nadhledem, tak nějak z toho čiší, že vám je spolu dobře, protože takovýhle výlet ve dvou prověří vztah... čeká nás to na začátku června, bohužel žena má problém se zády, tak letíme a pak kombinujeme trajekty/bus. Být na místě půjčovna pořádných motorek a ne jen skůtru... pořád ale platí, čím dál na jih, tím lepší země a lidé. Vypadnout z ČR - pokaždé balzám na duši.
za oknem mi teď zrovna sněží a tak mám o to větší orgáč z Bohovského Řecka. Je tam opravdu pěkně ,pohodoví lidičky ,jídlo ,teplo a moře.Vzpomínám ,taky jsem tam byl už dvakrát a bez loďky.
Díky všem za kladné hodnocení, jsme moc rádi, že se cestopis líbí.
to KOV:
celkem nás všechny trajekty pro 2 lidi a motorku stály cca 415 Eur (230 Eur It- Gr, 185 Eur Pireus - Heraklion)
Měli jsme lístky na palubu, kajuta by stála hroznou sumu...
Díky za hezký cestopis, jel jsem to vloni taky, ale přes srbsko a Makedonii a zpátky přes Itálii. Ji vidět, že jste si to užilili podobně jako já, přeji hodně štěstí. Můj cestopis najdete tady: //www.motorkar...reta-2010-17320.html
Cesta pěkná Jen ten výraz "motoobleček" milan1963>každá z variant má své výhody... člověk musí zvážit pro a proti. Rozhodně je ale po cestě dost pěkného k vidění
Krásné až perfektní
Pěkná trasa i cestopis
A kromě skvělých zážitků i jedna praktická zkušenost "nepromoky jsou užitečnější v kufru nežli doma"
No super!!! my jsme to jeli taky 2009 s přítelem...jen trošku jinak...ale opravdu neuapomenutelný zážitek...někdy bych pokecala.Bravi!!!
Mám dotaz: ty trajekty jste kupovali až na místě, nebo předem přes net? Za kolik se tam běžně dá sehnat ubytování pro dva?
Hezké počtení a super obrázky. Díky.
Pěkné Honzo... Taky to snad jednou dáme
nadherna cesta snad to někdy vyjde a pojedu take
Moc pěkná dovolená. Na mě až moc velké teplo podle popisu, ale věřím, že jste si to užili
Až na ten konec fakt závidím..
pěkné čtení...
Prima cestopis, čtivý, zajímavá trasa a krásné fotky
Díky všem za kladné hodnocení, jsme moc rádi, že se cestopis líbí.
to KOV:
Měli jsme lístky na palubu, kajuta by stála hroznou sumu...
Super článek! Super fotky!
Na kolik tak dlouhá plavba trajektem přijde pro dva lidi s motorkou? Objednáno předem nebo koupeno na místě?
super trasa, krásný fotky a ještě navíc čtivě sepsáno, dávám:
Pěkná dovča a počasí taky super.
Cesta pěkná
Jen ten výraz "motoobleček"
Pěkná reportáž.Jen bych neplul lodí,ale jel na motorce až do Řecka.To je ale každého volba.
Úžasná dovolená, skvěle naplánovaná trasa. To bych si nechal líbit hned
Pěkné
Snad nám to letos vyjde a Řecko navštívíme cestou z Turecka
Máte to moc pěkný zážitek a hezky napsané a nafocené.Taky bych hned jel. Už se těším na Zbýšov 22-24.4 Doufám ,že zase přijedete...