reline_unor

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Komentáře
michalicmi (0) napsal 12.03.2025 v 07:13

Super.
Sám sa chystám do Grécka koncom apríla, a tvoj cestopis ma dost inšpiroval.
Ďakujem.
Prajem ešte veľa podobných ciest.

yamat (2) napsal 22.01.2025 v 15:21

Moc zajímavý čtení. Nikdy by mě nenapadlo vyrazit v únoru. Máš můj obdiv a díky za inspiraci.

IchBinMartin (28) napsal 12.07.2024 v 22:50

Ospravedlnujem sa za opakovanie, ale pisem to sem este raz. Ak by ste mali moznost ist do Grecka, silne odporucam cestu E65 z Termopyl do Delf. Je to asi najkrajsia a najlepsia cesta, akou som kedy isiel.

MMMF (20) napsal 12.07.2024 v 08:07

Četl jsem zatím po konec Itálie, kterou jsem sice, autem, projel tento rok úplně stejně. Benzín, u mě nafta jsem moc neřešil, přece to je dovolená a ceny mi připadaly až na pár jednocentů skoro všude stejné (Rakousko i Itálie). S ubytováním jsis neměl dělat takové starosti, zkus příště booking nebo airbnb, v Itálii seženeš ubytování za pár euro a na výběr je taky dost bytů. Jinak pěkné čtení, zbytek dočtu po obědě Dík

AveKT (17) napsal 11.07.2024 v 13:53

Bylo to sice dlouhé, ale příjemné počtení, názory a skušenosti. Ale hlavně super cesta! Díky moc

maarmiik (8) napsal 09.07.2024 v 20:03

krása, díky, že si se podělil

mendosk (13) napsal 09.07.2024 v 18:42

Nazdar rakeťák Čítal som to s prestávkami cele doobedie. Miestami mi bola z toho zima , až ked som si na konci prečítal tak som pochopil...
Tieto mesiace sa človek velmi v mori nepokúpe ( ja by som tam skočil hneď) ale ma to svoje čaro....Ja som takto bol v Dubrovníku, kde sme asi polhodinu zháňali ubytovanie lebo bolo mimo sezóny, peniaze sme si nezamenili lebo mimo sezóny ,pokutu za parkovanie som dostal ale takú smiešnu, lebo ešte nebola sezóna Večeri boli smutné, ale sme si ich dokázali spestriť, bandaska vína bolo malo...to ide tak predĺžený vikend ale nie 2 mesiace...Čo je ale najlepšie pri takomto cestovní mimo sezóny tak kontakt s lokalcami a oveľa lepšie ceny.
PS: Bulharsko si napisal cez kopirak, tak som sa tam aj ja citil a to som mal len prejazd...dokonca aj tu jamu na benzinke co sa kúpu deti sim tam zážil :) veľa zdaru do ďalších ciest

IchBinMartin (28) napsal 09.07.2024 v 13:46

Dakujem za obidva prispevky.
Uvedomujem si, ze to je dlhe a asi aj nudne citanie. Mozno z toho niekto volaco vyuzije, ked pojde to tych koncin. Ucelom nemal byt atraktivny alebo vymakany cestopis, lebo priznajme si, obvykle (a to je dobre) sa nic dramatickeho nedeje.

OndraF (48) napsal 08.07.2024 v 13:27+2

Tak tomu říkám cesta gratuluju a tiše závidím práci, která něco takového umožňuje. K těm "mapám - bodka - cz": snad si to konečně přečte někdo kompetentní. S hotlajnou si o tajuplných změnách trasy a geniálních návrzích na každé křižovatce ("Je k dispozici alternativní trasa - o 10 km delší, ale zato 20 minut pomalejší") dopisuju rok. Slíbili, že to půjde vypnout, zatím nic. Ačkoliv je to celkově skvělá kombinace map a navigace, tohle je NESKUTEČNEJ v.s.r.

Juraj22 (176) napsal 06.07.2024 v 09:26

Chlape paráda, jsi borec, ale musím si to v klidu přečíst ještě jednou