Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Dobrá trasa, pěkné počteníčko až na to, že jsem si musel v půlce cestopisu obléknout termo hadry a málem jsem si šel pro nepromoky. Klobouk dolů a držím palce.
S velkým obdivem chválím tenhle cestopis, moc se mi líbil. Docela závidím ten spisovatelský talent, já bych tohle ze sebe nikdy nevypotil. Za mě rozhodně nejlepší cestopis v poslední době. Vřelé díky za něj. J.
Skvelý článok a krásne fotky. My sa tak trochu poznáme z kongresu zvaného "Dostálky". Nemali ste náhodou predtým Burgmana 400? Tohto roku sa chystám do Nórska na Nordkap. Myslím , že by sme mali o čom spolu hovoriť. Veľa šťastných km prajem.
dafikk: No ono se mi na trajekt moc nechtělo, ale jednak kvůli počasí nebylo zbytí a druhak, když jsem si to všechno posčítal, tak to zase tak velkej finanční rozdíl nebyl a ušetřenej den taky dobrej.
hezký,při čtení jsem zavzpomínal na naši předloňskou cestu do Řecka a na místa který jsme taky navštívili,to Longarone si dej do plánu na příští rok,je to hodně zajímavý
No paráda...!
Moc pěkné čtení Ondro. Noční na letecké? Tam se dobře píše
Děkuji. Přečteno jedním dechem a dvakrát
. Alespoň jednou týdně takový cestopis.
Super cesta !
Pěkně se to četlo a i na fotky se mohl člověk s radostí podívat
Moc pěkné čtení
!
Pekne napísané,krásne fotky .
Máš velký talent , takhle to sepsat.
10b.
Klobouk dolů a držím palce.
Paráda!
Ondro dokonalé jako vždy.. Vykašli se na felčařinu a piš, slibuju, že to fakt budu číst!! Tak zase naviděnou na RR
Monte Grappa je super
a neboj blbec nejsi
dafikk> možná jsem najezdil trajektem víc jak ty
Ale uznej, mít vlastní trajekt na príglu by byla bomba
Čoveče...móóóc hezký
Jsem rád,že taky někdo jezdí trajektama a není za blbca jako já (že Titusi
Krasná cesta :)
Pěkná služebka
Super cestopis a skvělá cesta
Hned se mi míň chce do práce, dík