Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Pro mě je Waldviertel také oblíbená část Rakouska, takže děkuji za inspiraci pro další cesty. A když tě zajímá i letecká technika, viz ten Saab u Tullnu, tak přidám také jeden tip. Ve městě Groß-Siegharts je Lockheed F-104 Starfighter, najdeš ho skoro na konci města směrem na Sieghartsles.
Tuto oblast Rakouska mám rád,když není dovolená a chci si zajezdit,jedeme sem.Je to tu jak popisuješ ke konci (cestopisu).Většinou začínám u fotek a pak čtu.Zde mě to už u 80 té fotografie objektu přestalo bavit.
Ahoi. Máš to fajne. A pamatuj, že je historicky dáno, že Rakušani tahali peníze z Čechů prostřednictvím jiných Čechů. Doma to tak nemusí. Pěkné fotky.
Pěkné. Tuto oblast znám, je tam moc hezky. I když - než z motorky ji mám projetou na kole.
Hezky napsáno, díky
1 reakce
Hezké čtení a díky za zajímavé tipy!
Díky za zajímavý námět pro cestování.
Nejen za Jemnici dávám palec hore a ne kvůli exkrementům,ale kvůli tomu, že to tam znám velmi dobře:)
Moc pěkný.