Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Zdravím chlape. Jezdím taky na prckovi. Mám Zinga 125ku choppra. Co takhle objet společně naší republiku? Jestli budeš číst můj vzkaz tak mi napiš na : vonoli1@seznam.cz
na padině (čtyřtaktní, byť se stříkačkou) jet na velký kopce je paráda. na mě na Stelviu koukali jak na zjevení, když jsem tam přibrmbil na svojí 250. a za 2,5 dne 11km je to slušná porce!
brmbení zdar!
Ahoj jandik, vyborny cestopis, ja tiez rozmyslam nad podobnym vyletom a to mam KTM Duke 390 ale do teraz som na to nenasiel odvahu (o: si borec a dik za motivaci
Slušný výkon, klobouk dolů Ta rychlost do kopce, tak to je mazec. Myslím, že vnoučatům bude co vyprávět. Na druhou stranu, když jsem letěl na R6 na GG, tak to má taky svoje kouzlo. Ty zatáčky, výhled, krásnej asfalt, svižný výjezd a pořád nahoru
3x . Nezáleží, kolik máš v "kuchyni" hrnců a jakýho objemu. Jde o ten adrenalín, zážitky a nezapomenutelné zážitky, které by spoustu lidí nedalo! Mám , dá se říct kamaráda, který jezdí krom Yamahy Virgule i Babetu a s tou taky procoural pár tisíc km. A víš, že mu závidím? A tohle jsou podle mne MOTORKÁŘI s velkým M! A Ty k nim patříš!
Ty bejku, jsi dábel .Museli být nad tebou všichni svatí .Já tam byl letos v květnu a vyšlo mě počasí na jedničku.Já byl na XJR,tak si nemohu stěžovat na jízdu do kopců .Ano, vy nám furt ukazujete že výkon není vše, a že se to dá zvládnout i na něčem takovým , tím nám dáváte tak trochu přes prsty.Přeji mnoho dalších pohodových km.
Ahoj klobouk dolu. Ja tam byl minuly tyden,nahoru me nepustili protoze tam napadl snih. Cesta na gross v desti, 2 dny cekani na slusne pocasi bez uspechu a cesta zpet take v desti. Takze muj obdiv na cem a jak daleko se necha dojet. Uprimne tohle bych fakt nedal,jsi borec)))))))
Mi jsme teda najezdili na babettách 780km po Beskydech za 4dny,ale ty seš jinej level kdyby babetty mohli za hranice tak jedem stebou těch 45km nám to taky maže ale kopce max 10% stoupání,jinak už šlapem pěknej strojek,at ti fičí
Všeci tady smekáte, že chlap na prskoletu vyjel k helmutům na kopec, ale že před x lety se na pionýrech, nebo dveštěpade jezdilo na Balaton, nebo "jugošky" si nikdo nevzpomíná .
Výlet to byl pěkný a pěkně je to i napsané. Ale nechápu co se pořád někdo snaží dokazovat tím, že jezdí takové trasy na vozítku, které ani není schopné jet stejnoměrně s ostatními vozidly na silnici. Zavazí, a ohrožuje tím hlavně sebe,ale i ostatní. Můj názor je ten, že člověk zrovna nutně nemusí mít pod zadkem 130koní,ale vozidlo musí stíhat autům.
Na vyhlídce není konečná trasy na GG.
Dobrej výkon dobrej počin už jsem tam byl ale na velký mašině ale ta 50tka je rozhodně zajimavější,víc si člověk vychutná okolní přírodu,láka mě to, doma jezdím většinou na Mustangu věřím,že by to zvládl asi horší by to bylo asi semnou přeci jenom 70 je 70 není to 50 a nebbo míň,ale cukání tu furt je.
Odvážný počin , i když pro pohodu by to chtělo něco silnějšího ...
Nic proti tobě ,ale nevím proč všichni píší ,že byli na GG ,když jeli vlastně jen kolem ... to bych taky mohl říkat ,že jsem byl na Matterhornu a nebo na Mont Blancu a přitom jsem jen jel kolem ... ale zní to !!!
Borec
jsi borec!
i jsem se u toho pobavila :)
Za odvahu a srdce na cestě máš jedničku.
brmbení zdar!
Krásné povídání. Potěšilo dobrodružnou část mé dušičky. Ať se ti daří.
Paráda, seš borec! Já letos s přítelkyní týden cestoval po západním Slovensku na Kymco Yager Gt 125. Také super zážitek. Držím palce do dalších cest.
Slušný výkon, klobouk dolů
smekám
a máš to pěkně napsaný
Proč?
Jseš borec!!! Jel bych někdy stebou na výlet!
Super máš odvahu
jses frajer chlap
myslim ze ti tedka hodne motorkaru na nadupanych masinach zavidi smekam
3x
. Nezáleží, kolik máš v "kuchyni" hrnců a jakýho objemu.
Prostě pecka,když chceš, jde všechno.
Ty bejku, jsi dábel
.Museli být nad tebou všichni svatí
, tím nám dáváte tak trochu přes prsty.Přeji mnoho dalších pohodových km.
Není důležitý na čem jedeš ale odhodlat se a jet
Dal jsi mu asi zabrat co
Super
kdyby babetty mohli za hranice tak jedem stebou
těch 45km nám to taky maže ale kopce max 10% stoupání,jinak už šlapem
pěknej strojek,at ti fičí
... na GG žádná silnice ještě nevede ...
To seš teda hustej řízek kámo...Já tam byl v srpnu na mý 1800 - stovce a pecka...ale na skůtru to musí bejt fakt frajeřina
pěkný
Na vyhlídce není konečná trasy na GG.
krásný výlet.
kdo nezkusil -nepochopí
Moc pěkně napsaný, ale neříkej mě, že si nebyl na vyhlídce France Josefa? To snad není ani možný. V textu o tom nic a fotky taky žádný?
Odvážný počin , i když pro pohodu by to chtělo něco silnějšího ...