Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
a mě se zase na té nafukovačce z Decathlonu spalo dobře, je tam vyloženě napsaný, že si tlak musíš přizpůsobit tak aby to bylo pohodlný, jen jsem měl obavu abych to nepropíchl o nějakej trn, tvůj cestopisný příspěvek pobavil a dobře se četl
Každý tím projde pořád budeš něco ladit ta karimatka musíš si koupit třeba Therma rest je dražší., ale opravdu funguje a je malá věř mi chodím i po horách.
Parádní výlet a člověk nemusí jezdit ani nikam daleko. Mám to tam projetý křížem krážem a rád se tam vracím (nejspíš hned zítra). Nejspíše jsi inspiroval pár lidí k návštěvě tohoto kraje a nejen pro ně mám drobnou, leč významnou úpravu trasy. Aby se předešlo onomu 20-ti km nudnému průjezdu mnoha slepených vesnic, tak hned v té první (Hainfeld) odboč vlevo na L133 a jsi hned v motoráji. Nasleduje vyhlášena restaurace Kalte Kuchl a dál s úsměvem od ucha k uchu klidně až do Mariazell. Ať to jezdí.
Hezky napsáno. Na začatku je pár pravopisných chyb a překlepů a pak už nic. Pěkně se to tedy čte. Celou dobu jsem nevěděl, na čem jsi to vlastně jel, musel jsem se po přečtení článku prokliknout na autora a dohledat co má napsaný v motorkách. Cb500x jsem měl taky, též rok 2022 a též jsem začátečník, akorát do těch alp jsem se už vloni nedostal, páč mě nejdřív chytly v září záda a v říjnu mě sundal chlap v osobáku a motorka skončila totálkou. Osobně se mi osvědčil na telefon takovej ten vodotěsnej zavírací kryt tuším od interphone. Je to dražší, ale nikdy se mi nestalo, že by mi házel prasátka a na hrazdě se taky moc neklepal. Teď mam jednoválcovou šestistovku a mam ho na hrazdě zas a opět bez problému. Jen se tam občas víc klepe kdyz za to trochu vezmu. Doporučuju mít na navigaci samostatné zařízení. Třeba druhý telefon. Už se mi to jednou vyplatilo. Člověk pak ma zálohu. První držák nebyl vodotesnej, telefon taky ne a nejdřív ztratil signal GPS a když jsem tam dal druhej telefon, tak mi zase po několika hodinách přestalo fungovat dobíjení. Nastesti jsem mel tehdy ještě powerbanku a odnavigoval se domu s pomoci ni. Proto ten vodotesnej držák.
Každý si ty zkušenosti musí udělat sám, já měl ty začátky taky podobné ... Věřím, že alespoň některá z tvých doporučení ještě přehodnotíš, ale chce to čas... Prima výlet
Pěkně podrobně napsané a moc mě pobavily sbirané zkušenosti . Každý, kdo cestuje delší štreky, si tím prošel a časem vyladil podle sebe a rozhodně není na škodu si zkušenosti jiných přečíst , porovnat a poučit se. Ať se ti daří !
Jo,jo. Co doma stačí,na dlouhý výlet je na houby. Každý si to časem vymaká.
Já jezdím s navigací a často si vystačím jen s diktátem a mobilem v kapse,ale chce to intercom.
Hezký výlet a čtení.
Taky bych to tak udělal a dělám. Blbá předpověď počasí, tak klidně měním plán cesty. Hlavně když jedu sám. Říkám tomu CESTA NIKAM... I když taky rád jezdím v dobré partě.
Jen tak dál. Hodně hezkých a bezpečných kiláků.
Pavel
Super počtení, díky. B.
Nadherne napsany cestopis
Dekuji za nej
Cetl se jednim dechem
Budu se tesit na dalsi
Každý si ty zkušenosti musí udělat sám, já měl ty začátky taky podobné
Jo,jo. Co doma stačí,na dlouhý výlet je na houby. Každý si to časem vymaká.
Hezký výlet a čtení.
Jen tak dál. Hodně hezkých a bezpečných kiláků.
Pavel
Dobře napsané.
Výlet nevelký, ale příjemné čtení.