Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Po deseti letech od tohoto našeho supervýletu jsem si chtěl tento článek připomenout a tak jsem si ho zase moc rád přečetl a prohlédl fotky těch mladých motorkářů čopráků.
Jóó to byla krásná doba.
Letos jsme byli poprvé na Europen bike week a bylo to naprosto super .Bylo moc pěkně vidět jak ti lidé žijou fenoménem harley davidson a bylo úplně jedno jestli jsou starý nebo mladý.A moc smekám před organizátory takového srazu kdo to neuvidí tak prostě neuvěří.Kdo chce tak tady je pát fotek //karlos16.rajce.idnes.cz/EUROPEN_BIKE_WEEK_2010/
Jóó to byla krásná doba.
//karlos16.rajce.idnes.cz/EUROPEN_BIKE_WEEK_8_-_11._9_2010/#EUROPEN_BIKE_WEEK_2010.jpg
letos to opět bylo - báječné...
Parádička
Byl jsem tam letos již popáté a můžu jen doporučit. Střídali jsem sraz s výlety a nemá to chybu.
taky se tam chystáme na ten sraz. Ale já osobně v alpách pobudu i více týdnů.
Mooc pěkný výlet
.Rakousko znám a je opravdu velice nádherné
.Určitě jsi to zapamatuji a určitě se tam podívám
Taky závist.
Zavist
Rakousko a Alpy to je nekonečné téma pro každého motorkáře.Vidím,že jste si to fakt užívali.Velice pěkné fotky i článek!
10 b.