Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
my minuly vikend jeli taky glockner a cely po okreskach a uplne na pohodu se to dalo, prvni den cukrak - strazny na passau po nemecke strane - vede kolem hranice okreska cislo 20 nebo 12, ted nevim, a pak smer zell am see az do Furchu pod Grossglocknerem, tam je ubytovani taky 18-25E / noc se snidani, cca 500-550km za cca 9h i s nastevou louise v passau.
Druhej den vyjezd na Grossglockner + pojezdeni tam. Treti den zpet. Rychlost vzhledem k tomu, ze moje motorka byla nejslabsi, nestandardni skupinu vedl znamej na bkingu za cely 3 dny nas defakto predjel jen nejakej hustorovinkar u Straznyho, bo vic jak 200 z ty moji jebky nelze rychle vytahnout
Myslím, že to byl zrovna taky tento prodloužený víkend, kdy jsem na 50 ccm, dva měsíce novém skútru, ještě s omezovačem vyrazil z Českých Budějovic na Dachstein a zpět. Za 17 hodin s přestávkami cca 550 km. Trasa Budějovice- Dolní Dvořiště- Freistadt- Pregarten- Mauthausen- Steyr- Liezen- Schladming- Ramsau am Dachstein a zpět. Bez omezovače už do Prahy s jednou pauzou na snídaní necelé tři hodiny. Taky z Budějc.
Video dřív šlo, ale teď ho Jirka zřejmě odstranil.
Moc hezkej článek. Jen škoda, že nejdou videa...
jinak super pocteni, nejake napady zapracuju do planu na pristi rok
skupinu vedl znamej na bkingu
Krásný počtení
Paráda
Ahoj, díky moc všem za příspěvky!
Sqělý
...
To nebyla drobná kolize.To byl parakotoul jak vyšitej,ale jinak špica vejlet
...hezky napsaný,doufám,že to tvoje "Amazonka" nevzdá,padali jsme všichni
Paráda, nejradši bych tam byl taky
Příště to bude určitě bez pádů
Perfekt.
Suprově napsanej článek
... jen videa sem dostříhal o něco později. Tedy to co je v sekci VIDEO je ochutnávka ... a tady je zbytek:
Video 1 - Silnice 164
Video 2 - Od vstupní brány až na Edelweisspitze
Video 3 - Hurá na vyhlídku na Krimelské vodopády
Moc pekne napsane
. Snad se masinu podari bezbolestne poskladat zase do puvodniho stavu.
Pěkná reportáž
Jen tak dál
Ale už bez toho padání
Heh, koukám, že navigace doputovala ode mě až k tobě
Jinak cestopis fajn
Pěknej článek, skoro vám ten vejlet závidim :)
Mimochodem Rychlá Řacha je v tom nepromoku okouzlující :D :D