reline_unor

Španielsko, Portugalsko, Španielsko a späť

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Komentáře
jdu900fire_blejt (2) napsal 08.03.2025 v 16:20

Cesta Kralov absolvovana 2x. Oktober ci december je ideal. Listok sa da kupit priamo na kase pri vstupe. Daco do seba ma skupinovy so sprievodcom a vykladom.

Duchodcee (1) napsal 20.01.2025 v 11:25

K tomu tvému doporučení ohledně Caminito del rey připojuji ještě jedno. Pokud pojedete v červenci, tak si to vemte na ráno. Já to objednával sice hodně dopředu, ale na odpoledne a nedostali jsme se tam. Kvůli horku zavřeno. Teploměr mi ukazoval 47, nedivím se, Borec u parkoviště nás instruoval, že můžeme jít další den ráno, ale to už nám nesedělo do plánu a museli jsme to vynechat. Docela mě to mrzelo, byl to jeden z mých TOP bodů po cestě co jsem chtěl vidět. Vedro bylo fakt pekelné, telefon s navigací kolaboval a byl jsem rád, že jsem tam a zpátky vůbec trefil. A to jsem s tím počítal a pořídil si čínský Android Auto display s tím, že mobil schovám bokem ať mi na něj nesvítí. Prachy za lístky vrátili (musel jsem jim ale napsat)..

k2j89 (35) napsal 13.01.2025 v 09:43

Hezké počtení a krásné fotky. V roce 2024 jsme také projeli Španělsko, ale spodem, Portugalsko si necháme na jindy. Byli jsme i v Carcassone, ubytovali jsme se kousek od pevnosti, kde byl klid a čisto a prohlídka pevnosti stála za to. Protože o pevnosti nepíšeš, tak předpokládám, že jste tam nebyli, je škoda, že jste ji minuli. Hlavně kolama dolů a vždy se vraťte na motorce, už žádné defekty

prof_Ikebara (5) napsal 12.01.2025 v 17:02

Moc pěkné fotky

dafikk (47) napsal 11.01.2025 v 01:48

Jen se usmívám....moja je taky Lenka Ale tvoju "Ladvinku" ti závidím,když sama plánuje,co si prohlídnete. Moja Lenka to ma all inclusive
Pěkná cesta, pěkně popsané a napsané

Milan1963 (327) napsal 10.01.2025 v 14:42

Dobře popsáno a pěkné fotky. Snad za rok bych do Španělska chtěl jet taky - mám na motorce projetu skoro celou Evropu, jen ten jih ne. Mám z vaší cesty inspiraci.

st11 (25) napsal 10.01.2025 v 13:44

Moc pěkné fotografie Letos jsem si dal Španělsko a Portugalsko právě na přelomu července a srpna autem s rodinou a potvzuji, že bylo nechutné horko

kostis1 (54) napsal 05.01.2025 v 22:45+1

Pěkné čtení,obdivuji tvou nejlepší ženu,ta moje by to nedala a chtěla by prodat motorku každý den...

Destroyer (245) napsal 03.01.2025 v 19:04

Nuže riadne ste dreli, mne to trvalo dlhšie (Bilbao-Santiago) ale vyhľadávali sme cesty na mape najtenšie a najzakrútenejšie. Krásny výlet, niektoré miesta som ani nepoznal, vďaka ti, budem tam musieť zase ísť.
Spočítal som všetky fotky tvojej motorky v cestopise, vždy keď som ju našiel, spravil som si zošita čiarku. "Ani jedna pánové!" toť kritika. Na čom to prosím ťa jazdíš?

Valkyria1520 (16) napsal 02.01.2025 v 19:23

mich29 (15) napsal 02.01.2025 v 19:17+1

Není ode mne pěkné, že Vám závidím, ale je to tak. Cestu, fotky i trpělivý batůžek. Jen tak dál.

Košo (68) napsal 02.01.2025 v 18:16

Moc hezké. Umíte žít. A toje dobře. Hodně dalších a bezpečných moto km.
Pavel

valasek (176) napsal 02.01.2025 v 08:45

Opravdu krásné fotky ze skvěle připraveného výletu! Dokonce i návštěva NP Peneda - Geres Pro mne velmi příjemný návrat na místa, která docela důvěrně znám, díky.