reline_unor

Polsko 2024 - krátký výlet k Baltu

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Komentáře
Targus (466) napsal 21.04.2025 v 12:25

No a já ti na rozdíl od ostatních doporučím papír.
Papírová mapa funguje - zcela a naprosto nečekaně - i v momentě, kdy nejsou k mání data, power banka je naprosto vymlácená na rok dopředu a konektor na kabelu rozšlápl kámoš na pumpě.
Občas se dá nějaký atlas dokonce i koupit, pro méně náročné se to dá vytisknout. a dát do obalu, který propustí proud vody až za pět minut.

Jinak výlet pěkný, svíčková taky, i když já bych ji do toho nemontoval.

Btw. až budu velkéééj, taky budu chtít bráchu v Polsku!

VladaM (142) napsal 12.04.2025 v 08:46

Polsko taky doporučuji.
A Tobě doporučuji Mapy.cz v mobilu.
Se staženou offline mapou.

majky72 (136) napsal 11.04.2025 v 11:26+2

Ahoj, ak ti môžem poradiť. Miesto zháňania sim karty a riešenia dať, ak už ti neposkytuje operátor voľne dáta v rámci EU čo Poľsko je tak si nainštaluj niektorú z navigačných aplikácií ktoré poskytujú offline mapy. Napríklad Locus alebo mapy.cz, za necelých 10 eur na rok si stiahni mapy štátov ktoré ideš alebo plánuješ prejsť a nemusíš riešiť SIM v danej krajine kde si a na pár správ domov a známym využi wifi v kempoch alebo hoteloch kde spíš prípadne free wi-fi na benzinkách. Tak ušanuješ čas aj peniaze

k2j89 (35) napsal 11.04.2025 v 06:42+1

V Polsku jsem byl několikrát, naposledy loni, také Balt a střed Polska. Letos se chystáme na východ kolem Tater.

ivano (548) napsal 10.04.2025 v 18:48+1

Hodně dobrý motovýlet a čtení . Tady je další příklad, že na cestování postačí i motka do 500ccm, ze které uvidíš víc, než jen silnice . Vždy šťastné návraty

StB (30) napsal 10.04.2025 v 17:59+1

Parádní cesta, letos mám v plánu 14-ti denní okruh Polskem v podobné trase. Jinak tvůj brácha je dobrej kousek, byl jsem v Polsku s ním a mám super zážitků víc než dost

ttommirs (11) napsal 10.04.2025 v 17:21+1

Pěkné, příjemné....
Také se letos s klukama chystáme na našich socialistických strojích k Baltu...

Valkyria1520 (16) napsal 10.04.2025 v 12:24+1

Pekná cesta. Dobre napísané. V PL som bol pri Balte zo 6x a verím, že opäť tam zas vyrazím.

Petak76 (13) napsal 10.04.2025 v 09:16+4

Polsko bylo pro mne velmi dlouho takovou tou zapovězenou zemí, od té doby co mi tam v 17letech(1993) okradli. Ale byl jsem tam v roce 2023 v létě na moto a musel jsem změnit názor...super lidi a krásný prostředí...a proto letos taky Polsko.:)...a s partou stejně starejch bláznů jako jsme já(10ks). Chci vyrazit Poznan, Gdansk atd...takže moc děkuji za zajímavý popis. Jo jinak teda takhle na skalňáka s papírovou mapou z roku raz dva mi to přijde slušně ulítlý...v dobrym slova smyslu:)...Hymalajen je asi držák co?...já jsme tedy na jiný typy motorek, ale poslední dobou pozoruju, že Renfieldy se u nás v ČR hodně rozrůstaj...není divu..praktická a cenově dostupná motorka:)...za chvíli jich tu bude stejně jako Jawin:) Pic a kolama dolu. -pk-

rogih (1451) napsal 10.04.2025 v 09:15+2

Moc pěkně napsané!

pali3x (46) napsal 10.04.2025 v 08:18+1

Veľmi pekný cestopis, zaujímavá lokalita Vďaka za zdieľanie