Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Pěkně napsané. Byli jsme na konci září taky, až na to počasí to bylo super
Za to dotknutí se hraničníku u Bukowce jsme dostali "mandat karny" od polských pohraničníků
Hezky rozverně napsáno, tady někdo umí vyprávět. A na fajných fotkách vidím známé ksichty. Jde vidět, že jste si to opět náramně užili. Snad bude příští rok k motocestování příznivější, tak hodně zdaru na dalších cestách.
My jsme byli v Bukowine koncem září. Chcalo nám celé 4 dny. Nevadilo nám to. Bohužel, Slovensko nám bylo zapovězeno, ale i tak jsme si to užili. Těšili jsme se na dlouhý off, ale bratři polští nám zkazili radost. Závora, parkoviště, budka a v ní dvě lesby....tož jen foto a zase zpátky kolem zubrů.
Ahoj,krásně napsaný já jel letos taky Polsko napálil jsem to až k Baltu řek jsem si lepší něco,než nic a byl jsem fakt překvapenej lidi super,ceny a benzín taky fakt se nám tam líbilo jo a fotky se ti taky povedli všude pálenka
Taky jsem byl letos v Polsku
Jeli jsme s kamarádem TET od krkonoš zrychlený přesun k východní hranici s Běloruskem ( zrovna po těch jejich volbách-držím jim palce ,to byl zvláštní pocit,koukat v lese přes hraniční pásmo a vědět,co se tam zrovna děje a že je to vůbec možné... ) Tak na té východní straně to bylo fajn svezení.
Po udusaných šotolinovopísčitých cestách se dalo i pěkně tahat,teda když se to zrovna nezměnilo v hluboký písek,2x držka
Bylo to vlastně celé hodně o písku,ale zkušenost a zážitky fajnové
Ahoj kolegové - tak máme další cestopis. NTP Bosna a Hercegovina 2021 , berte to opět jako inspiraci. NTP
Super navodena atmoska pri citani
.Mam chut nasadnut na masinku a ist po vasej ceste
Hmmm... tak tohle mě zaujalo...!!! Díky za inspiraci...
Pěkně napsane!Tak snad přistí rok to bude už v pohodě.Taky mi ten kovid překazil plany.Bude lip chlapi!
Pěkně napsané. Byli jsme na konci září taky, až na to počasí to bylo super
Hezky rozverně napsáno, tady někdo umí vyprávět.

Ahoj,krásně napsaný
Taky jsem byl letos v Polsku
Bylo to vlastně celé hodně o písku,ale zkušenost a zážitky fajnové
Jak tu někdo říkal jel bych taky :D - hezky napsáno.
Za tú borovičku ale dostaneš za uši, aj cisár pán mal rád Trenčiansku borovičku.
Super v?let. Trošku si nás bratov pohanil.... ale kurva, keď máš svätú pravdu.
Pěkný čtení. Dík. Snad už nás příští sezónu přestanou strašit a hranice uvolní.
Pěkné
Tak,nějak se bojím,že příští rok bude ještě horší,všechno se to nějak v tom světě sere a to mě sere.At se daří
Díky za sdílení výletu. Hravě podáno, dobře se to čte. Hned bych jel s vámi.