Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Napsané dobře. No, vždy je mi trochu smutno, když stovky kilometrů a únava naprosto přehluší požitek z cesty. Jen takové mihnutí se krajinou, čára na mapě a odškrtnutí jednoho bodu cesty.
Takový chvat je sice možné prezentovat hrdinský čin, ale požitek z navštívených míst je slabý ... zbude jen takové "byl jste tady".
Počasí si s váma taky slušně pohrálo.. Ale Norsko jste nakonec dali My jsme jeli před dvěma lety na sever kvůli počasí středem Švédska, nakonec pěkná cesta .. bohužel ani na zpátek nebylo v Norsku dobré počasí, takže nazpět přes Finsko. Do Rovaniemi ještě zajímavé, asi když se to jede prvně, ale dál o ničem.. Někdy bych se do Norska taky rád vratil a dojel na Lofoty a zpět. Ten tip na přelom srpna-zaří zní zajímavě..
Ahoj , cesta teda pořádná holt to počasí..no, to je prostě sázka do loterie. Já byl ve Švédsku v roce 21 a počasí nám tehdá vyšlo na 1. Tak at to frčí, a díky za tipy z cesty, Norsko mám taky v plánu, jen ten Nordkapp asi vypustím, dám to jen k polárnímu kruhu, pak přes Švédsko, trajektem do Finska, jednodenní přesun do Helsinek a pak trajektem až do němec...Takovej mám plán, uvidíme
Zdar, díky za počtení! Rozhodně sever vyzkoušet - a pokud odradily odstavce s deštěm a skoro mrazem, my jeli vloni také v červnu a pršelo nám jen půl dne...takže je to prostě loterie. A díky za další komentáře ohledně Finska, měli jsme v plánu a možná přehodnotíme a dáme znovu Norsko/Švédsko...
Dobře napsaný a za pěknýho počasí bych řekl, že to nemělo chybu. Co už, zvládli jste to a máte můj obdiv. Ceny benzínu jsou asi v severovýchodní části Švédska vyšší než na západě. V roce 22 jsem v Goteborgu nadával, že je misty levnější než v ČR, minulý rok to bylo pořád srovnatelné.
Pěkné čtení, díky za něj!
Tu příští cestu přes Finsko bych nedoporučil. Finsko je na cestování asi nejnudnější země na světě. Země je totálně placatá, takže i nízký les zruší jakýkoliv rozhled, takže celý den jedete v dálce mizícím průsekem v lese. A ta bájná jezera prakticky ani neuvidíte, protože Finové jsou národ chatařů a prakticky všechny pozemky v okolí jsou oplocené a zastavěné chatami. A až opustíte lesy, tak vás v tundře večer přepadnou miliardy komárů.
Parádní cestopis
1 reakce
Díky za perfektní a vtipný cestopis i krásné fotky
. Akorát to počasí bych asi nedal
Jste dobrý.
Super počtení a Bácovo kreace
1 reakce
Počasí si s váma taky slušně pohrálo.. Ale Norsko jste nakonec dali
Ahoj
, cesta teda pořádná
uvidíme
Paráda!
1 reakce
Super počtení, docela jsem se bavil humorným komentářem. Gratuluju k cestě a hlavně k té partě.
Kolama dolů a vzhůru do dalších cestopisů!
Holko a kluci,
moc hezký plán, cesta. čtení...Myslím, že jste dobrá parta...
Škoda to počasí. No jo, sever. Ale to si nevybereš nikde.
Pavel
1 reakce
Pěkné čtení, díky za něj!
A až opustíte lesy, tak vás v tundře večer přepadnou miliardy komárů.
2 reakce
Super napísané,dobré ,úsmevné čítanie,plno zážitkov. A hlavne dobrá partia na dlhé trasy. Nech Vám to jazdí. Palec hore.