Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Co dodat ? ... Napsal jsi výborně cestopis (a s češtinou, díky ) a dal nám ochutnat ze spousty zážitků z nádherné serverské přírody. Fotky jsou prostě pecka. Což teprve realita, víme co z ní se vejde do fotek. A to, jak vám vyšlo počasí, je neuvěřitelné . Fotky jsem projel opakovaně, mám cukání odpoledne vyrazit . Díky za něj a přeji plno dalších zážitků a šťastných km, kolečkama dolů.
Pánko velkomožný ... velmi hezky napsané čtivou češtinou ... fotky neskutečné ... pro mě motivace abych svého baťůžka zkusil ukecat na něco podobného ... celkově paráda .
Díky za cestopis.
Nádherná cesta přírodou, která bere dech. Navíc čtivě popsaná. V loňském roce jsem v Norsku pár chvil strávil, bohužel jen pracovně. O to větší absťák teď mám, kafe vychladlo a fotky projíždím už asi po třetí...
Není co dodat, jen ... Palec nahoru!
Skvělý cestopis, přečteno jedním dechem. Navíc doplněno nádhernými fotografiemi, takže palec nahoru Na počasí jste měli asi neskutečné štěstí, slunečná Skandinávie je spíše výjimkou, soudě podle ostatních cestopisů z této oblasti, takže gratuluji
1000x popsaná destinace a přesto se dá napsat čtivý, zábavný a inspirující cestopis, navíc s hezkýma fotkama. Kéž by se z Tebe vzali příklad další... Člověk by po takovém cestopisu nejradši sedl na motorku a hned jel na sever!
Paráda ...v poslednej dobe čo som tu čital o severskej ceste každemu lialo a bola zima až som si začal vravieť čo tam po prečítani tvojho cestopisu mam chut vytlačit motorku z garaže a rýchlo tam utekať
fotografie si nechám na doma, na monitor, aby som si ich náležite vychutnal ale aj tych pár vzhliadnutých na mobile ma nadchlo
veľké dik za super počítanie
Parádní cestopis Skvěle napsáno a pěkný fotky s citem pro kompozici K tomu jedinečná destinace a hezký počasí, co víc si přát A za tvůj punkovej styl spaní máš palec nahóru
…… kostel ...pokryt nebývalou vrstvou čehosi, co připomíná asfalt.
To je jenom "odvar" - pryskyřice z borovice a nádherně to celé voní
Co dodat ?
... Napsal jsi výborně cestopis (a s češtinou, díky
. Fotky jsem projel opakovaně, mám cukání odpoledne vyrazit
. Díky za něj a přeji plno dalších zážitků a šťastných km, kolečkama dolů.
Krásně napsáno i nafoceno ,skvělé počasí asi na objednávku,prostě paráda,hezky jste si to užili a to je hlavní o co jde
Pánko velkomožný ... velmi hezky napsané čtivou češtinou
... fotky neskutečné
... pro mě motivace abych svého baťůžka zkusil ukecat na něco podobného
... celkově paráda
Díky za cestopis.
Pěkný článek. Byl jsem v Norsku také, ale nám skoro celou cestu chcalo. Slunečný den žádný. Jen tiše závidím.
Norsko mně neláká, ale po přečtení tvého výborně napsaného cestopisu - kdoví...
Není co dodat, jen ... Palec nahoru!
Výborný cestopis
To počasí co jste měli je neuvěřitelný
Mě od téhle cesty odrazuje právě ten déšť a zima a vy jste si to užili parádně
Parádní článek i fotky.
Měl jsem tak trochu deja vu. Ty samé fotky v podobném pořadí mám taky.
Máš cit pro sloh i fotografii. Skvěle se to četlo
Po dlouhé době čtivý cestopis.
Zrovna včera jsem si říkal, že bych se do toho Norska taky už měl podívat. Teď už musím
veľké dik za super počítanie
Super,krásné fotky,co dodat
Parádní počtení i pokoukání. Sever je nádherný, snad se tam s moto taky brzy dostanu.
Parádní cestopis
Skvěle napsáno a pěkný fotky s citem pro kompozici
K tomu jedinečná destinace a hezký počasí, co víc si přát
A za tvůj punkovej styl spaní máš palec nahóru
Tak tohle se fakt povedlo! Skvělá čeština, parádní fotogalerie...
Co k tomu vůbec napsat? Jedním slovem nádhera. Super fotky jak z časopisu. Počasí je tedy pro to zásadní. Díky díky.
Krasný fotky
Chytili ste opravdu luxusní počasí
Super cestopis na legendární motorce XJ
díky