Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Když jsem sháněl svýho Raidera, tak mi jeden z prodávajících řekl, že ho prodává proto, že se chce na motorce vydat do Norska a to prý na Raiderovi nejde. Jsem rád, že jste potvrdili opak
Meli jste krásný výlet, děkuji za hezký cestopis. Moc často nezávidím, ale tentokrát ano. Máte u mě velké plus, že jste vse poznávali doslova na vlastní kůži. A ne jen ze sedla motorky a z pohledu ze silnice. Takových lidí tu bohužel moc není... Všichni jen honí kilometry, hromadí nic neříkající foto někde od pangejtu, hlavně neudělat krok navíc. Váš druh cestování je úžasný a obdivuhodný.
Pěkná cesta, hezký cestopis, jenom mne udivuje, že vás všechny zatím nechává klidným ten platební "totáč", že si zablokují jen tak klidně trojnásobek kupní ceny...., viz. to tankování.
pekne citanie.. zaspominal som si na 2008, kd sme sli v podstate to iste autom. A vdaka aj za aktualne a prospesne info k turistickym cielom. A pravdaze aj za fotky
Ahoj, moc pěkný cestopis a hlavně ocenuji tipy na ubytko, zajímavosti atd. Mám jeden dotaz a to, jakou navigaci používáš a fungovala na pevné radary v Norsku. Trajekt si objednával přes Aferry.com ?? Díky za info
1 reakce
1 reakce
Pšenda & Buky, noooooo......hezky pěkně
)))
Doufal jsem, že se to tady objeví.
Pěkná práce fešáci.
Moc pěkné jste to měli
Pěkné fotky
a praktické informace k cestování po Norsku
Ahoj, moc pěkný cestopis
3 reakce