Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Super cestopis, na severu jsem ještě nebyl. V roce 2021 mi to zkazil Covid a pak jsem jezdil spíš dolů na Balkán, ale aspoň jsi mne opět navnadil se tím směrem někdy vydat.
Je celkem smutné, že když někdo řekne pravdu tak je označený za rýpala.
Pokud někdo chce jet na Nordkapp tak tam jede, pokud někdo chce opravdu na nejsevernější bod Evropy, tak si tam dojde, nic proti ničemu, každý podle svého gusta.
Faktem je, že Nordkapp prostě nejsevernější bod pevninské Evropy není.
pěkný počtení chlape. Líbí se mi tvůj styl psaní, dobře se to čte, takže za mě palec nahoru. Norsko a možná až na Norkapp mám také v plánu, tak snad se brzy povede. Přeji hodně povedených výletů a ať ti vyjde ten vejlet za velkou louži. Mám ho také v plánu, pomáhá mi plánovat kámoš z tvého města ( Bagger custom club)Kolama dolů a to video je parádní
Samotná cesta i navštívení míst o kterých píše Miloš Hubáček, jehož knihy jsme kdysi četli, muselo být splněním klukovského a motorkářského snu. . Moc pěkný cestopis a video báječné.
Na to. že se jedná po 14 letech a 90.000 km najetých převážně v Alpách o Tvůj první cestopis vložený na M.CZ, jde o hodně slušný detailní a profesionální kino vč. hudby , shlídnuté jedním vrzem, hned po přečtení první kapitoly. K dalším kapitolám se vrátím později, budu-li potřebovat znát detaily k místům, která jsem si kdysi bláhově před 10 lety plánoval, že sám navštívím a každým dalším cestopisem tady doplňoval, až se dožil 64 bez Nordkappu
Chybí mi trochu emoce, které Tě vedli ve 52 letech k tak velmi náročnému zdokumentování cesty… jinými slovy, proč si si s tím až teď tak vyhrát . Šlo o to užít si vlastní cestu... dojet sólo na Nordkapp... panoramata...Lofoty apod.?
Není nad to,jako když jedeš na Nordkap a vyjde ti takový počasí jako tobě
Cestopis skvělý a video parádní
.Můj sen,který se už zřejmě neuskuteční.
Tak teda bomba, jeste jsem neprohlidnul fotky a video, ale ten text je perla za perlou, bravo!!! Díky za lepší den!
1 reakce
Je celkem smutné, že když někdo řekne pravdu tak je označený za rýpala.
Faktem je, že Nordkapp prostě nejsevernější bod pevninské Evropy není.
1 reakce
Velmi slušný cestopis, čtivý, vtipný a zajímavý. Já jsem se bavil.
Parádní cestopis !!
1 reakce
Pěkný,taky jeden level co mám ještě před sebou.
Ať se daří a s tím parníkem co máš jen kolama dolů a km ať skáčou
1 reakce
Ahoj, moc pěkný fotky, máš na to oko.
Ať se daří.
1 reakce
. Moc pěkný cestopis a video báječné.
1 reakce
Máš to pěkný kamaráde, jen tam chybí alespoň jedna fotka nějaké té severské krasavice...
2 reakce