Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Na prelomu cervna a cervence jsme tam byli s bratrem taky! Ja FZS600 a on na XTecku 600 r.v.97 a zvladli jsme to s prehledem. Pravda nebyli jsme az na lofotech :( i kdyz jsem moc chtel, ale kroupy nam prekazili plany tak jsme museli obratit jeste pred Trollstigenem. Presto musim souhlasit s Powel(em) ze neco tak krasneho jsem nevidel ani na Islandu! Je tam sice draho, ale rozhodne jedte!
Dekuji vam vsem pani kolegove ze se vam muj cestopis libil pokud bude nekdo cokoliv potrebovat ohledne cesty do norska rad vam pomuzu a nebo vam poradim co a jak :) chtel sem hlavne ukazat tem kteri nemaji zas tak silne a dokonale masiny ze se to necha i podniknout na obycejnejsim stroji :) a kazdymu kdo premysli o tom tam jet tak at se niceho neboji jelikoz neco tak krasneho u nas ve stredni evrope neuvdite :)
...hezké fotky,hezká cesta.Na Lofotech jsem byl před lety na GW 1500 je to na mašině i jinak nádherná zem,kam bych se ještě jednou rád vrátil,ale červen je podle mě pro Norsko jen pro toho,kdo miluje jízdu v dešti a větru,ale je to jen můj osobní názor a zkušenost...
Ty jsi mi dal, původně jsem chtěl tyto země až pojedu z Nodrcapu jen projet ale po přečtení tvého cestopisu si budu muset vzít o týden dovolené víc. Moc pěkně napsané super fotky. Už se tam teším :)Díky za pěkné počtení
Nádherná cesta...
Znám ji z pracovní cesty, což bylo autem. Na motorce mi to Norské skorofurt-deštivo vadí.
Nejmíň tam asi prší v srpnu, jak jsem vypozoroval i když to bylo v autě.
Máte můj obdiv, mě promočené motohadry neberou... Neumím si třeba představit, že bych měl mokré hadry a spal ve stanu. Ráno zas do mokrých... fuj. My i v červenci do Alp jezdíme po penzionech.
Takže obdiv
Dekuji vam vsem pani kolegove ze se vam muj cestopis libil
joj
to jsem se pěkně začetl .Díky za inspiraci.
Přesně tak. V srpnu 11 dní azuro! I místní nám říkali,že jsme to snad přivezli s sebou...
Diky za par dalsich bodu do planu na dovolenou. Co se deste tyce, zatim se snazim byt optimista, treba bude prset jen obden
Pěkné, pěkné
. Zase další inspirace.
,ale je to jen můj osobní názor a zkušenost...
Taky jsem byl 16.6. na Lofotech
. Jen jsem jel obráceně..
Nádherná cesta...
Nejmíň tam asi prší v srpnu, jak jsem vypozoroval i když to bylo v autě.
Takže obdiv