Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Ku*vaaaá...! Kvůli Tvému "blbému" článku tady čumím do počítače do teď...! Je pomalu čtvrt na dvě v noci...! Příště Ti na takové články prdím, to si piš někam jinam Ještě k tomu fotky, takže spát půjdu s nateklými oči.
Já si kvůli takovým podobným cestám vybral cestovnější čtyřválec s vetším krouťákem. Na SV650 je to obdivuhodné.
Jsi ďábel...
Velmi dobrá reportáž, díky za ni.
Přeji mnoho spokojených km s novou motkou.
Překvapila mne velmi příznivá spotřeba při tom kvapíku.
Příště zase napiš. Dávám za 1.
Ahoj RUDiRT
To Radek99 jo pamatuji se, a na které tribuně jste byli na sobotní závod, žádnou českou vlajku jsem dalekohledem nezahlédl a ta moje roztrhaná cestou tam, byla moc malá
To Zazi, koukal jsem na ten Tvůj cestopis v profilu a koukám, že jsi taky parkoval na tom velkém parkovišti pro motorky a taky jsi si to užil v Assenu - nemáš ale foto u větrného mlýna
Parádní cestopis Byli jsme s přítelkyní letos v Assenu v dubnu na SBK, taky jsem ohledně té cesty něco napsal, pokud Tě to zajímá, jak jsme jeli my, koukni do mého profilu a pod Z750 mám deník, tak tam to je.
Jsi fakt dobrej střelec! Super vejlet. Dávám 1*
Doufám, že už máš lepší foťák a další cestopisy. Rád počtu.
to seikos,
nevím co si těmi pokusy chtěl říct, ale to písmo se v kasždém pokusu zvětšuje.
jen nevím jestli to je k tomuto tématu
pokus5
Pokus4
pokus3
<b>Pokus2</b>
<font color=red>Pokus1</font>
Super článek, Rosťo. A jak píšou, že seš blázen, tak to dávno vím
Oprava: "nateklýMA očiMA"... V noci asi už vypínal mozek...
Ještě k tomu fotky, takže spát půjdu s nateklými oči.
Jsi ďábel...
Pekně napsaná
... zdravim rano od benzinky
Bezvadna reportaz.Cesta velmi rychla.Jsi dobry blazen.Ale tak to je .Mnoho stastnych km.Zdar Jiri
Velmi dobrá reportáž, díky za ni.
Přeji mnoho spokojených km s novou motkou.
Překvapila mne velmi příznivá spotřeba při tom kvapíku.
Příště zase napiš. Dávám za 1.
Ahoj RUDiRT
Zdarec Rosťo setkali sme se v pátek v assenu na tribuně.Moc pěkný článek super.
Rosto suprovy,cetlo se jednim dechem...ten clanek nema chebu!!!
Parádní cestopis