Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Čau chlapi, děkuju za celou partu, že nám fandíte. Brzo nám tu vyjde cestopis z letošní cesty.
Snad se časem setkám alespoň s některýma z vás a pokecáme.
Správný motorkář se nepozná podle stroje,který sedlá.Správný motorkář se pozná podle toho,jak se svým strojem jezdí.Podle mne patříte k těm nejtvrdším bikerům.Pánové,můj potlesk
Kluci, máte můj obdiv. Já okolo roku 1980 jezdil hodně na pionýru,i 250 km denně,ale to byl tehdy nový stroj. Jawě jsem věrný dodnes,i když pionýr už skončil někde... u zloděje ale stále rád vzpomínám. Jawám pionýr
teda panove, to jste machři a dobrodruzi,, to je vykon,, teda smekam,, ja tam byl ještě za komunismu autem tyden, taky jsme s ženou spali v poli,, ted se mi oživili vzpominky po 30 letech, dik,, určitě tam ještě letos vyjedu zavzpominat,, na mašině ,,dik ,krasa,
Zdravím pánové.
Možná jen náhoda mě letos vedla do stejných končin Německa, ovšem já na Rujánu vyjel 11. 7 a vrátil se 15.7 2011, takže těsně po Vašem příjezdu... Když čas dovolí napíšu aspoň ve skratce cestopis v podobném duchu jako Vy, ovšem já jel solo, takže i na drobně opravy a zážitky je člověk sám. Fandím Vám a doufám že na Jawičky do budoucna nezanevřete, protože máte obrovského motorkářského ducha. Jste nejlepší. Hodně kilometrů bez nehody, ale bez oprav to samozřejmě nejde Mej te se Paras.
Vy "magoři" . Dělat v dnešní době take tripy na strojích ktere mely bejt už ve šrotu
Proč ja vůl sem před rokem prodaval fechtla?? hned bych s vama jel. Patří vám můj obdiv PARADA
Chlapci, já vám děkuji, že jsem si s vámi mohl zavzpomínat na časy, když jsme s kámošem na pinckovi sjezdili celý Jižní Čechy a furt jen něco spravovali na těch našich prskoletech. Dneska bych už na něj nesed, sice ho furt mám, ale litr jede holt líp Plná pixla svíček, šroubovák zapíchnutej na řídítkách na štelování a čištění trysek, několikrát urvaný lanko plynu namotaný na řídítkách a co měsíc nový kroužky, protože stáli asi 20Kč. Věčnej boj s cívkama na altíku a utavenou spojkou. Hoši, jste borci, takovou pálku nedá někdo ani s cestovní mašinou a spaní v poli, luxus.
vratili jste me do mladejch let ...diky! tak o tehle ceste jsem snil pred 30 lety ale nenasel jsem tenkrat odvahu... "tenkra" cesta z CV do Plzne a zpet na fiftlu byla zazitek. Jste borci...parada...
tomu uz sa nemozem vraviet,ze klobuk dole.cely by sme sa mali vyzliect a uklonit sa pred vami.no aspon tu v u.k. si neviem uz ani predstavit,aby som siel na nejaku podobnu cestu na vasich dvojkolkach.fakt chlapci patri vam obrovske uznanie.
Říkal jsem si první, že ani nemá smysl, abych tu napsal to, co už tu tolikrát psali jiní. Po chvíli jsem si to rozmyslel,to se nedá nenapsat... KLUCI, JSTE BORCI!!!
Kluci super
velká gratulace a super nadšeni pro akci...

Snad se časem setkám alespoň s některýma z vás a pokecáme.
ale stále rád vzpomínám. Jawám pionýr
Fakt dobý
smekám, odvaha je samozřejmá a taky dobrá parta co vyřeší každý problém, to se vám bude do budoucna hodit
Zdravím pánové.
Mej te se Paras.
Jen tak dál nemam slov
Paráda kluci, vy se na silnici neztratíte. Takhle se rodí ti praví Motorkáři. Držím palce ať se vám daří dál.
Kluci, jste řízci.
Paráda. Klobouk dolů a mnoho dalších slunečných km přeji. Pašáci A ještě jsem si dost dobře početl.
Jste obrovští borci!
Zároveň závidím, že Vám vše vyšlo! Každopádně držím palce na další cesty!
PARADA
Kluci, Vy nejste borci, ani frajeři jak píšou jiní Vy jste: "M"otorkáři
smekám!!!
Jo,jo souhlasím s Potokem, jen snad dodám, že se mi Vaše reportáže celkově moc líbili a závidím Vám... ty fichtly ne
Respekt
Prima. Hned bych jel s váma, věk nevěk. Jen ten pionýr by mě už asi neuvezl, a když tak jen krokem.. Závidím vám..
perfekt at vam to vydrží
při čteni jsem se vratil o několik let spatky a vzpoměl jsem si na sebe
Noo? komentářů dost, není co dodat!!
vratili jste me do mladejch let ...diky!
Hoši jste fakt borci
tak ať Vám to jezdí
Píšou to tu všichni a něco na tom bude.. chlapi jste dobří, všechna čest..
SUPER JSTE OPRAVDU DOBŘÍ!!
Mazec!Vechna čest
Chlapi smekám a jen tiše závidím
No...škoda slov, jen uctivě mlčim
KLUCI, JSTE BORCI!!!