europ_asistance_2024



Cesta na Nürburgring (Nordschleife), Bodamské jezero, Kaprun a zpět

Kapitoly článku

  Den 4 - sobota 27.8.

Jak jsem již psal, počasí ráno stálo za prd, ale přesto jsme se na mašinách vydali vstříc dobrodružství. Nikdo neví, jak je o 1000 m výš. Ale nám se to sice podařilo vykličkovat až nahoru, ale už u brány jsem byl ubezpečen, že je nahoře na vozovce sníh, takže to bylo na prd. Každopádně jsme zmokli a promrzli, já tak jako nikdy před tím. Nemohl jsem zmáčknout ani spojku. Já jsem se totiž ani pořádně neoblékl a tak jsem si to vytrpěl. Vyjeli jsme pouze na Edelweiss a po 3 min. stání zpět do Kaprunu. Byla mlha, 2 st. nad nulou a pršelo. Klouzalo to a tak jsme jeli jak s hnojem.

Jenže bylo dopoledne a bylo jasný, že se půjdeme zahřát do místních vyhlášených lázní Tauern Spa, tak jsem se do chatky fakt  těšil. Zapálit krb, vysušit věci. Něco sníst a hurá do tepla!

Místní lázně jsou chloubu Kaprunu a jen dokrášlují krajinu. Všem doporučuji. Výřivky, teplá, studená voda, venku teplá slaná voda a koukáte na zasněžené vrcholky Alp. Cena odpovídá kvalitě. Levné to nebylo, ale stálo to za to. Byl to krásný relax po třech dnech docela záhulu. Všichni to uvítali. Večer zase opět alkohol, jídlo a hurá na kutě. Zítra se vracíme domů, ach jo...

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (21x):
Motokatalog.cz


TOPlist