Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Jezdím tam, a tak vím, že se tam prostě takhle jezdí. Radši pomaleji než kudla. Tak to holt je.
Stelvio je krásný, nadávání nechápu. Pravda, když si chceš vychutnat prázdnou cestu, musíš ráno, ale to je dané jeho popularitou. Osobně se mi z italské strany od Bormia jezdí nádherně...když nepotkáš traktorovou kolonu
To , že odněkud teče olej na výfuk se jistě dalo zevrubným pohledem zjistit.
Avšak plně chápu, že čučení do navigace/mobilu a nastavování všech možných jízdních režimů mělo asi vyšší prioritu ...
Jo znám takové trable i tu krásu tam. A ti řidiči ? Už jsem po evropě něco najel.Jezdí se tam více méně na pohodu,s rozvahou a ohleduplností.Samozřejmě agresivní magoři jsou všude.Zato u nás je to fakt dílo,.zažívám to denně.
Pěkné dobrodružství znám ty trasy velice dobře a tenhle příběh jsem přečetl jedním dechem. Také mám za sebou všelijaké zahraniční technické trable a ten pocit, když stroj i sebe nějak dostrkáš domů, je nádhernej.
Pěkně napsáno. K té pomalé jízdě - tam je to normální, jde o zvyk. U nás na devadesátce každý jede 110, tam jede 70. Mně to nevadí. K přesunům je ideální dálnice.
At' ti to i dál jezdí.
Ano mají to tam krásné ty hory. Je pořád na co se dívat. Trable s moto jsou otravné celkem to dokáže zkazit pohodu na výletu když technika zlobí hlavní je že stroj nezklamal a v pořádku dojel domu a pak se vše vyřešilo. Tak díky za cestopis.
PS: v noci jsem teď dojel z Alp a v autě nám taky něco smrdelo ale taky nevíme co.
Dobrý, zajímavá trasa Alpy mají pořád co nabídnout Jinak úplně rozumím tvým pocitům s trably ohledně moto při cestě Vzpomínám když jsem se jednou vracel z Alp a tehdy jsem měl Kawu. Rozsvítil se mi červený trojúhelník,no tak v ten moment skončila pohoda super tripu. Nicméně také jsem dojel, v mém případě to bylo čidlo ventilátoru. Pohodový výlety kolama dolů přeju
To , že odněkud teče olej na výfuk se jistě dalo zevrubným pohledem zjistit.
1 reakce
Jo znám takové trable i tu krásu tam.
3 reakce
Pěkné dobrodružství
Pěkně napsáno.
K přesunům je ideální dálnice.
At' ti to i dál jezdí.
Krásná cesta. Stelvio už doufám taky víckrát nepojedu, zato do zbytku Alp a Dolomitů se vždy rád vracím. Dík za cestopis.
Dobrý, zajímavá trasa
Alpy mají pořád co nabídnout
Jinak úplně rozumím tvým pocitům s trably ohledně moto při cestě