Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Když jsem viděl trasu, tak jsem se začal těšit na čtení o cestách, které se nejezdí úplně často a připadají mi fantastické. Hned první odstavec mi dal zabrat, toto dílo není psané mým rodným jazykem. Zkusil jsem pár dalších, náhodně vybraných odstavců, některým jsem rozuměl. Ale ty psané tajným jazykem se znovu objevili, ach jo. Docela mě to mrzí, snaha něco popsat vtipně tady strašně škodí.
Takže Vás nezdravím nohou, za ten článek Vám nohou na dálku nakopávám zadnici.
P.S. opravdu nechápu co je špatného na tom zdravit nohou, pohyb mé nohy i ruky řídí hlava a není ovlivněna tím odkud vyrůstá. Celý odstavec o zdravení je jen ukázkou namyšlenosti.
Super, pobavil jsem se, občas zasmál, fakt dobrý. Škoda, že všechno dobrý je nutný na konci zkazit absolutně zbytečným moralizováním, který je spíš osobní konstrukt nebo osobní preference. Tak tě zdraví nohou, no, bože. Úplně mi to zkazilo celý dobrý pocit z cestopisu.
Hezké fotky, pěkná místa, parta chlapů, kteří si výlet užili
Jen se přiznávám, že některé pasáže mi do cestopisu nesedí, buď jsem ještě příliš mlád a přijde mi to jako trapnost nebo už jsem příliš starý a vnímám to jako zbytečnou vulgaritu, která se mi k autorovi nehodí.
Výborné čítanie, chlapi. Prajem ešte veľa takýchto zážitkov. A k tej strave v Rakúsku, mám podobnú skúsenosť. Stredne veľké mesto, asi ako u nás Turčianske Teplice a reštaurácia žiadna. Keď som bol v Turčiankych Tepliciach, tak som sa o reštaurácie potkýnal. Nakoniec v Rakúsku len otrasný kebab u turka pri vlakovej stanici, lebo hlad nepustil. A cestou domov - nakoniec pre istotu McDonald.
Takže Vás nezdravím nohou, za ten článek Vám nohou na dálku nakopávám zadnici.
1 reakce
Tak čus.
1 reakce
Díky za příjemné čtení, cesta se vám povedla, užili jste si a to je hlavní
Váš nekorektní humor je mi v této přehnaně korektní době hodně blízký a spoustu věcí vidím podobně. Rád si od vás zase někdy něco přečtu
Díky, konečně jsem se u čtení i zasmál
Hezké fotky, pěkná místa, parta chlapů, kteří si výlet užili
Občas nekorektní, veselé, parádní fotky..parádní cestopis
Hezky napsáno, krásná místa i fotky
Pekny vylet a moc pekne napsano!!! Preji hodne dalsich takovych zazitku ?
radost číst .. i chmurné chvíle v humorném duchu
Skvěle napsáno,paradní trasa a se skvělou partou,tak potom je víceméně jedno kudy.
Za mě dobrý
Nevim jak byto vypadalo lip,kdyby Shermeny dojeli do Moskvy. K Mcdonaldu chodim kazdy den a jsem spokojeny.
2 reakce
Tolik jsem se při čtení cestopisu už dlouho nenasmál. Děkujii Honzo.
Autor asi zamýšlel psát vtipně.....no bohužel ne každý věkem zmoudří
2 reakce