Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Super cesta , asi tam zavítám se svou Tenerkou abych jí taky trochu obouchal. Nakonec je hlavní mít štěstí na lidi a neposrat se ze všeho dopředu . Zítra jedu se synem Indický Himaláje na 3 týdny s Enfieldem , tak držte palce .
Jedním slovem (v cestopisu často použitým) úchvatné!
a připomněl jsem si u toho čtení své horké chvíle s M 07
Jetsi - paráda po loňském Rusku další fantasticky sepsaný cestopis!
Rosťa vyprávěl o vaší cestě do Iránu na posledním FJR srazu - přečíst si to den po dni a s mapou na druhém monitoru je zase jinak zajímavé .
Chlapi, klobouk dolů, cesta to musela být úžasná, ale asi bych se bál, vydat se do tak nejisté země, jakou Irán nepochybně je. Ale je super, že si dáte tu práci a takhle hezky to sem napíšete.
Díky moc - parádní počtení i podívaná...
no konečně tady není HRDINSKEJ cestopis z ALP... popř. o tom jak strašlivé to bylo na cestě do chorvatska nebo Itálie
Každopádně - čte se to jedním dechem ... já to říkám pořád - stačí nasednout a jet - všechny problémy se vyřeší cestou ... akorát na těch vašich strojích bych se bál ...je to na mne třošku moc velké a těžké a máte moc zbytečnejch krámů ...
Držím palce na další cesty
Nááádhera
Já se nikdy na takovou cestu nezmotám a o to víc to přeju ostatním
S Rosťem jsem se párkrát bavil na foru a připadal mě jako dobrej chlap,tak tady se to jen potvrdilo.
Moc pěkný výlet
Neskutečný máte můj respekt! Nádherná cesta a nádherně zpracovány cestopis. Doufám že se někdy potkáme a pokecáme osobně. Konec konců Rosťa bydlí kousek od nás
Hoj Rosťo, super výkon Máme alespoň inspiraci na další trip. Dát takový záhul a ještě to takto rychle sepsat je obdivuhodné. Maroko bylo proti tomu cesta kolem komína. Někdy dáme řeč.
Ještě bych doplnil Pavla.
Pro představu k nájezdům... neměli jsme problém ráno vyrážet o osmé a do cíle dojíždět okolo osmé večer, pak ty nájezdy nejsou problém, ani jeden nekouříme nekafíčkujem a když jsme si řekli, že vyjedeme v danou hodinu, tak většinou to bylo max. + 10min.
znovu díky moc všem za reakce jak na cestu, tak na cestopis
- pády - kromě toho prvního, který jsem zavinil já, to byly všechno pády bez problémů, většinou v nulové rychlosti, vypadá to hůř, než to bylo. Rosťa teda jednou měl strach o vanu, ale podcenil kvalitu plechu pod motorem, který zapracoval přesně jak měl a vanu ochránil. Moje motto je - každé přistání, po kterém se dá odejít po dvou, je dobré
- porce km - taky to vypadá hůř než to je. Tranzity v Turecku a Íránu jsou po krásných 4proudovkách, takže cesta odsýpá (až na ty zasr*** retardéry). Byly to tranzity jen se zastávkami na tankování a odpočinek. Jediné, co byl fakt výkon, bylo Rosťových 1600km domů, před tím fakt klobouk dolů, jinak to byla pohoda bez jakýchkoliv negativních následků. Kdyby tam byly hospody, tak ještě jdeme po 1000km v klidu večer na pivo
to Tony SK - do Íránu je to 3500km, jde to dát za 4 dny když budeš mít štěstí na hranicích, na počasí, nebudeš každou chvilku hulit a kafíčkovat. Takže 4 dny tam, 4 dny zpátky za ideálního stavu (ale je to na krev bez rezervy na jakoukoliv nenadálou událost, což já bych teda neplánoval) a potom je to už na každém soudruhovi, kolik chce času na Írán samotný. Je to obrovská země a na to, aby ji člověk fakt prozkoumal bude málo času asi cokoliv . Pokud bych měl já omezený čas, tak si vyberu jen jednu oblast a projel bych ji co nejvíc podrobně a v klidu, než se prohnat celou zemí a vidět ji jen ze sedla motorky. Např. hory pod Kaspikem jsou fakt krásné a je tam spousta památek a dalších míst k poznání...
Znovu díky a slovy Aleše Poláčka z kolama dolů - nasedat, nastarovat a jedeme . Život je jen jeden
Konečne poriadne motorky na poriadnom tripe
Paradne fotky, text som ešte celý nestihol, nechám si na večer
Ak človek nemá 25-dní voľna, tak aká je minimálna varianta na cestu do Iránu, aby to ešte dávalo zmysel?
Krasne poctenicko,super poutave napsany.
. Krasne jsem si zprijemnil nedelni dopoledne.Diky
Super cesta , asi tam zavítám se svou Tenerkou
po 14 tis km na E 07 mám odhadem 40% vzorku
Super cestopis, taky mne laka Iran, uz jsem byl nedaleko, v Gruzii.
Ale dotaz - co ty Mitas 07, prezouvali jste, jaky byl najezd? Jezdim Haidenau Scout 60 a zdaji se mi lepsi, ale 13 tis.km bych taky na nich nedal.
Perfektní cestopis
a destinace,kam se fakt nepodívám,ale díky lidičkám jako vy si alespoň krásně počtu.
Jedním slovem (v cestopisu často použitým) úchvatné!
a připomněl jsem si u toho čtení své horké chvíle s M 07
Jetsi - paráda po loňském Rusku další fantasticky sepsaný cestopis!
Díky moc - parádní počtení i podívaná...
Jinak o //www.overlandtoiran.com/ vím a kdybych jel znovu - tak určitě jeddině přes něj ...
Držím palce na další cesty
Nááádhera
Já se nikdy na takovou cestu nezmotám a o to víc to přeju ostatním
Moc pěkný výlet
Výborný, 10 bodů z 10.
Výborný jak obsah tak forma. Díky
Neskutečný
Fakt paradni cestopis.
hezky se to cetlo.
Skvěle, poutavě a srozumitelně napsaný. O nějaké přehnané délce nemůže být řeč.
Díky a přeju víc takhle pohodových a zajímavých cest.
Príma cestopis, fotky! Já to jel loni a spoustu míst jsem poznal.
Hoj Rosťo, super výkon
Zajímavé, dobře napsané a pěkné fotky
Moc pěkný, dobře se to četlo
Díky za cestopis
Ještě bych doplnil Pavla.
Ahoj kluci,tak tohle se mi fááááákt líbilo a nepřišlo mi to vůbec dlouhé.Děkuji za super čtení.
super, včetně informací.
znovu díky moc všem za reakce jak na cestu, tak na cestopis

. Život je jen jeden
Znovu díky a slovy Aleše Poláčka z kolama dolů - nasedat, nastarovat a jedeme
Skvělý cestopis, úžasné zážitky na celý život, spousta najetých kilometrů, nádherné fotky - smekám a velký obdiv. Přečetla jsem jedním dechem.
perfektni!!!
Moc pěkně sepsáno včetně důležitých informací.Připadal jsem si že jedu s Váma
Není to zrovna destinace která mě láká ale rád si počtu.Děkuju Drobek.
Konečne poriadne motorky na poriadnom tripe
Paradne fotky, text som ešte celý nestihol, nechám si na večer