Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Parádní cesta,letos jsme také absolvovali RDGA,zažili jsem i 40st.vedra,teploty,ve kterých už motorkaření se stává utrpením.S motorkou jsem něco podobného také zažil v Itálii,trošku horší,takže vím o čem píšeš.
RDGA je úžasná cesta. Dal jsem si ji letos v opačným směru a super, jen cestu tam a zpět jsem zvolil jinou. Fotky pěkný a prd po tom že tam není motorka, důležitější je že ukážeš co jsi viděl.
Moc hezký
Jsou tam dokonce dvě! Ta druhá je moje profilovka, která byla pořízena v jednom z francouzských průsmyků
Destroyer - jedna tam je. foto č. 14...
udelal jsem carku pri kazde fotce motorky. Vazeni, ani jedna!