Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Cestu z Nice do St.Tropéz jsem absolvoval před dvěma roky na vypůjčeném skútru a hustou dopravu, která jede "krokem" od St.Maxime do St.Tropéz můžu potvrdit. Ale byl jsem tam svědkem zajímavého úkazu a sice paralelní jízdy motorkářů a skútrařů prostředkem silnice. Auta z obou stran stála a motorkáři utvořili jakýsi svůj pruh prostředkem silnice, kde plynule předjížděli kolonu stojících aut. Vše s podivuhodnou ohleduplností všech zúčastněných (v ČR absolutně nemyslitelné). Po určitém váhání ohledně dodržování dopravních předpisů, jsem se otrkal a začal tyto neoficiální pruhy pro motorkáře využívat taky, jen to chtělo trochu ostražitosti při vyhýbání s protijedoucími motorkami
1 reakce
Pěkný výlet, jste borci! Ano, souhlas, tato oblast vč. RDGA je motorkářský ráj.
2 reakce
1 reakce
Super článek, perfektní dovolená,moc pěkný.
Motorka paráda.
1 reakce
Zdravím taky jsem byl v oblasti na kole.Pokud máte rádi Francii tak doporučuji nejkrásnější ostrov Evropy Korsika
2 reakce