Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Trochu málo fotek, ale jinak fajn A k tý angličtině-projel sem celý francouzký pobřeží a domluva až na jednoho staršího majitele kempu ok. Ale snažil se domluvit aspoň rukama
Veľmi pekný cestopis. Všetky spomenuté filmy, hry, aj seriál poznám . Kľudne by som tam išiel tiež... A aj manželku by som nechal doma .
Hlavne možno v dnešnej dobe by sa mohlo spomínať viac na 2. sv vojnu... Niekedy mám pocit, že ľudia už pomaly zabudli, alebo mladí sa o nej ani poriadne nedozvedeli.
Pamätám si na misiu z hry (Call of duty), kedy bolo potrebné vylodiť sa v Normandii... Vtedy mi napadlo, aké to muselo byť v skutočnosti ťažké. Rovnako pri scénach filmu Zachráňte vojaka Ryana... Hrozná predstava.
Ináč... celý čas som si myslel, že Barča je Ducati Multistrada . Ospravedlňujem sa jej, je to čistokrvná Lady BMW
cestopis fajn ale ked ides do francuzka mimo Paríž tak po anglicky moc nepochodís , a to si nepresiel azurove pobrezie ,nekonecna 30 a kruháč na kruháči
Pěkně napsaný cestopis, bez zbytečného "jeli jsme po E33 a zatočili na H21 po které jsme jeli 22 km" Byli jsme pár dní v roce 2007 a 2010, když jsme se vraceli z Isle Of Man a stojí to za to. Bohuže dojem z francouzů a jejich neoochoty poradit, nebo se bavit anglicky a to včetně holčiny na infocentru, zanechala lehce hořkou pachuť. Ale třeba se to za ty roky změnilo... Za mně cestopis
Rád jsem zavzpomínal na to jak jsem s mojí "Káčou" křižoval Normandii v roce 2017 podobně jak ty Musím ti chlape potvrdit, že večer když jsem brouzdal po pláži Omaha, byl to takový zvláštní pocit...přesně jak píšeš, je to prostě silný zážitek. Tak přeji mnoho dalších pohodových km
Moc hezký výlet !!!!! Mohlo být více fotek ale i takto je to pěkné. Tam už se chystám několik roků
Tak snad brzy.Hezkou sezonu 2023
Ahoj, díky za cestopis. Mohl bys, prosím, napsat, jakou aplikaci jsi na místě používal pro zobrazení dobových obrázků přes AR? Díky
Pro mne super inspirace. Popsano stručně a věcně. Diky
Trochu málo fotek, ale jinak fajn
Veľmi pekný cestopis. Všetky spomenuté filmy, hry, aj seriál poznám
. Kľudne by som tam išiel tiež... A aj manželku by som nechal doma
. Ospravedlňujem sa jej, je to čistokrvná Lady BMW
Ináč... celý čas som si myslel, že Barča je Ducati Multistrada