europ_asistance_2024



Cik cak und frankreich

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
Florenti (1) napsal 14.09.2010 v 21:34

A když už jsme u těch pravd a lží. Nikdo z nás neřekl nikdy žádnou věc na tvo adresu, která by se nestala nebo nebyla pravda. Né moje nebo naše chování bylo špatné. Zkus si sám odpovědět na jednoduché otázky a pak někoho osočuj.
Cestopis:
V cestopise jsem to nepsal, ale k jádru věci.
Zajímal jsi se kam jedem? NE Choval jsi se slušně v restauraci? NE Kdo pohoršoval ve švýcarsku lidi? Ty. Kdo se ti smál že máš hujdu? Já? Kdo ti půjčoval nářadí? Ty jsi to za nás domlouval? Jediné co jsi prosadil bylo jet na pobřeží a jelo se. Bylo to snad nefér? V itálii jsme neplatili, jelikož tam nikdo nebyl komu by jsme platit mohli. Kdo se choval nechutně vůči mé ženě a všude jinde by dostal přes hubu? Ty. Nikdo nikdy narozdíl od tebe neřekl žádnou lež. A jediné co jsme řešili, bylo to německo. Ty jsi mněl zaplatit za sebe nebo jsi to mněl někomu říct že odjíždíš na to máš právo. Nešlo o peníze ale o to jak jsi se zachoval. Nikdy tě nikdo nenutil,aby jsi dělal něco co nechceš. A pokud nedokážeš přijmout stejnou měrou to co sám děláš tak chyba není u mne.
Je mi jedno co si myslíš, ale mám pravdu a žádná smylenka to nezmění a každému tento zážitek řeknu.
Řešil jsi barvy. Dodělal jsi práci? Kolikrát jsi jel domů zdarma kolikrát i s autem. Popkud chceš peníze za barvu, tak ti je dám. Ale chci také své peníze za služby které jsi odebral. Nemám důvod na tebe kydat špínu. Ty gumy ve slavkově stáli méně, než stály v HD. Kde jsem se dopustil nějakého podvodu? Doplácel jsi někde nějaké peníze? To mám pro lidi dělat vše zdarma? Děláš to taky. Myslíš si že lidi chtějí poslouchat jak jsi nejlepší malíř natěrač na okrese? Já ne.
Jmenuji se Jan Pavloň (Florenti) Jsem tlustej a co. Pokud máš ještě něco tak si piš. Nalhávejte si to mezi sebou.

Florenti (1) napsal 14.09.2010 v 20:57

Já jsem ze sebou smířený. S panem Poláčkem nadále spolupracujeme a odebíráme pneu dál. Podvod to žádný nebyl.
Je hezké že na tento cestopis pořád chodíš. Jen tak dál, je hezké že ti ležím v žaludku. Škoda že nemáš žádný argument proti mně. Já mám svědomí čisté, aler ty? Ne že?

romeo1584 (0) napsal 13.09.2010 v 21:29

Neni si co vyjasňovat,já mám jasno.A fešáku ,jsi poslední koho bych asi fakt měl potřebu potkávat-nicméně vyhýbat se nepotřebuji.Myslím,že by to měl pan florenti hlavně vysvětlit panu p.Poláčkovi z pneuservisu ve Slavkově,kde zpusobil jeden ze svých podvodů...
To ,že není třeba nikoho urážet je docela vtipné ,řekne li to p.florenti nebo jeho manželka .Mužeš lhát mě a všem ostatním ,ale sám se sebou se budeš muset smířit sám JENDO PAVLONI!!!

Florenti (1) napsal 10.09.2010 v 21:30

Myslím si.že není třeba dál nikoho urážet. Jak se potkáme tváří tvář a bez zbytečných svědků tak si to určitě vyjasníme. Zkrátka takový lidé dokážou zkazit vše. Pohled autora je jiný než melého napoleona. Nicméně hledejte na tom ty zajímavosti světa než lidské spory. Díky.

romeo1584 (0) napsal 02.09.2010 v 20:18

Lenka Pavloňová 02 září v 16:38 Nahlásit
Tak aby bylo josno ubožáčku! Přestaň se do nás navážet viz hloupá poznámka o tom kde bydlím!!!Ty bydlíš na staveništi né? A těma penězma co ti prý dlužíme... Tady jsem za ty palačinky nic nechtěla ( škoda, že jsem ti do nich nedala nějaký jed! ) Raději si s tou druhou NULOU třeba prstujte pr..le! Aspoň budete dělat konečně něco užitečného!!! A nezapomeň mi poslat hodně peprných urážek! Ujistíš mě v tom co si o tobě myslím!

Florenti (1) napsal 02.09.2010 v 16:16

Nevím. O čem ten člověk mluví. Ty ušetřené peníze zaplatil v tom slavkově? To že si dokážu vyhandlovat slevu není vaše věc. Nebo snad ty hodinky za ušetřené peníze? Nemohu napsat co si myslím? V itálii nebylo komu zaplatit. A nemusel to za nne někdo platit. Urážky na cizí adresy zvládáte, ale sám je nedokážete unést co? Nikdy nezůstávám nikomu nic dlužen. Jak v dobrém tak zlém. Taxi taky něco stojí.
A podívejte se všichni na pozérskofotku pána zla.

romeo1584 (0) napsal 12.06.2010 v 10:09

Komentář napsal někdo,kdo nebude poslouchat kecy od dobytka,co si myslí,že se z něj někdo posere-já ne!Věci se dají různými způsoby převracet a tohle je více než jen názorný příklad.Pan Pavloň zapomněl dodat,že bez zaplacení odjel 2 dny před tím v Itálii i on SÁM,dále pak,že neplatí za služby a to kamarádům-cca 2000,-Kč za dodání barev k vymalování jeho sklepa ve ,kterém bydlí a v neposlední řadě podvodným získáním finanční částky 3500,-Kč z pneuservisu ve Slavkově u Brna-což nebyl schopný dosud vysvětlit,jak si to mohl vůbec dovolit???Kolik stál ten ,,nezaplacený" kemp v německu? 200,-...300,- Kč???
Pane Pavloň zameťte si laskavě před vlastním prahem!!!

Florenti (1) napsal 02.02.2010 v 21:27

Komentář přede mnou napsal ten co umí ujet bez rozloučení a bez zaplacení za sebe.

R77 (0) napsal 24.12.2009 v 22:02

ovšem na každou věc se dá dívat z různých úhlů pohledu

Bandas (0) napsal 28.10.2009 v 17:25

Blbost jel jsem to v poho na dvojku.

Dalsi_Jirka (0) napsal 22.10.2009 v 22:18

Souhlas s Angusem,cesta nahoru je samá vracečka na jedničku přes spojku, ale cesta dolů směrem do itálie je už podstatně lepší

Wilda69 (7) napsal 19.10.2009 v 23:24

Pěkně sepsaný. Docela sranda-hlavně že je GG pro holky s culíkem Já toho měl teda plný kecky ale super. Ten leštič-to je ten na Harleji? Nějak mi to uniklo kdo to vubec je, ale asi jo. Na takovymhle treku je parta uplne to hlavni-jak tam nekdo vlni, tak to stoji za prd... : Tak at to jezdi i v další sezoně

rudirt (45) napsal 19.10.2009 v 17:42

Hezký fotky, dobře napsaný, dávám
Přeji hodně šťastných a veselých km a s dobrou partou.

Pivko (85) napsal 18.10.2009 v 21:32

pro anguse . Na Stelvio jsem jel ze všech tři stran ,každé udolí jiné a hlavně najeto v okolí za 3 dny 860 km a zadara .Rakušáci si nechaj zaplatit za každý větší kopeček. Hlavní je počasí a dobře stejně naladěná parta.

angus (3) napsal 18.10.2009 v 17:20

Pekny, pekny, jen nechapu, co vsichni mate na tom vyjezdu na Stelvio. Od Spondigny nahoru je to proste hnus. A ty holy skaly nahore taky nic moc.

...Mates... (0) napsal 18.10.2009 v 13:55

Super vyjížďka,hezké fotky,akorát ten zbabělec by nasral i vola.Nedávno jsme absolvovali podobný výlet,takže zážitků je určitě spousta.Jinak přejí hodně podobných vyjížděk a bez deště.



TOPlist