Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
ses tele :) kazda motorka nebo auto indikuje na techometru vzdycky o neco vice nez je skutecna rychlost, zpravidla tak 3-10% ... takze neni vubec s podivem, ze kdyz ujedes 1000km, motorka ukazuje ujetych 1100km, odtud tedy tvych 4400. :)
Nazdar,<br />
ja som si podobnu trasu presiel len par dni pred vami (Normandia 2.7.-3.7.), pocasie sme mali otrasne a preto sme nepokracovali do Bretonska.<br />
Cestopis najdete na: //motoride.sk/?ID=573&readers=934<br />
Stastne cesty!<br />
HerghottXL1000V
<br />
Bohuzel musim rict, ze to bylo to nejnudnejsi vypraveni co jsem cetl. Presto uznavam snahu <br />
P.S. neni to routes direction, ale TOUTES (vsechny) nebo AUTRES (ostatni) direction (smery)
Nesuhlasim s Pepkom9, mne sa to citanie pacilo a mozno raz sa vyberem tam kde vy
Nazdar,<br />
Cestopis najdete na: //motoride.sk/?ID=573&readers=934<br />