Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Krasne a opravdu vtipne napsany zasmal jsem se a cast vasi cesty jsem projel je to tam opravdu krasny me dostal kanon projeli jsme ho dokola a byl to celodeni vylet diky za super cteni autor ma nadani a tesim se az vase particka zase nekam vyjede a pan Petko opet zazaril
Váš Trip vedl v nádherných scenériích, partička evidentně skvělá a evidentně jste si užili a máte super zážitky. Cestopis je kultivovaně a moc čtivě napsaný, skvělé foto, tlemil jsem se skoro furt ... díky, že jsi se podělil o zážitky i popis tras kterými jste jeli. V červnu jedeme s kamarádem jako každý rok a přemýšlíme kam, ... teď jsem dočetl prima inspiraci . Přeju hodně podobných cest a šťastných kilometrů. Známkuji pochopitelně 1 .
Moc se mi to líbilo. Hlavně ta pohodička, sranda a dobrá parta . Je vidět, že jste si to užili a to je nejdůležitější. Přeju hodně dalších kilometrů a dobrou náladu napořád .
Škoda jen toho , že jsem tam nebyl s Váma osobně. Což mě velice mrzí a tak nezbyvá než naložit do svého Sprintera moto a vyrazit po Vašich stopách . Tak letos zas něco pěkného dejte.
Tak dámo a pánové, jedna velká krása, sranda a super čtení opět jste mě nezklamali někdy bych s vámi chtěl hostovat děkuji za supeeer zážitek, Čárli z Aše
Ahoj bando,
moc pěkně napsané, dost jsem se pobavil. Vybrali jste si dobrou trasu, něco sice minuli, ale jinak fajn. Tak ať to brnčí i v budoucnu
Čauky Mirlos
Myslim, ze je uplne jedno , zda jste projeli celou RDGA nebo ne Skvely trip , ctivy clanek, krasne fotky Francie je krasna a frantici jsou taky fajn at to jezdi
jongi: mě to přijde docela logické. Když se mi nějaké fotky líbí a uvažuji že bych tam jel, přijde mi logické se podívat kde to vůbec je. A rozhodně to nedělám jen proto abych někoho shodil.
Jasně, jsou tací co cestopis proletí očima, kouknou na fotky a je jim vlastně zcela u "zadele" co tam je a kde to je.
"Naklikal jsem si do mapy ta místa kde jste byli a z RDGA jste byli tam maximálně na 10% z její témeř 700-kilometrové délky" ...že si někdo dá tu práci, jen aby mohl druhýho shodit, to mi hlava nebere.
Jako jóó ... dobrý
Ale hned mě bylo jasný že se ozve seikos Já teda projel mnohem větší kus RDGA , ale dovolil jsem si na severu kousek ukrojit a sjet z ní , a taky jsem byl poučen
Asi bych v názvu vůbec RDGA nezmiňoval , bylo toho z ní jen velmi , velmi málo .
Jako sorry, ale když zmiňujete "křížem krážem po RDGA", tak byste měli tu RDGA alespoň trochu projet. Naklikal jsem si do mapy ta místa kde jste byli a z RDGA jste byli tam maximálně na 10% z její témeř 700-kilometrové délky
Cau
i ja tam letos s partou byl-parada
Autor, je celkem slušný Andersen ...
Krásný čtení a fantastické místo na dovolenou.
. Přeju hodně podobných cest a šťastných kilometrů. Známkuji pochopitelně 1
Moc se mi to líbilo. Hlavně ta pohodička, sranda a dobrá parta
Tak dámo a pánové, jedna velká krása, sranda a super čtení
opět jste mě nezklamali
někdy bych s vámi chtěl hostovat
děkuji za supeeer zážitek, Čárli z Aše
Opět super,prima parta nadšenců
Zdar, tradičně je to TOP
Čauky Mirlos
Pěkné
chechtal jsem se skoro, jako bych tam byl s vámi
Super čtení
Určitě v budoucnu využiju jako inspiraci.
Jako vždy perfektní velmi vtipný cestopis. Paráda. Závidím vám vaši partu.
Myslim, ze je uplne jedno , zda jste projeli celou RDGA nebo ne
Skvely trip , ctivy clanek, krasne fotky
Francie je krasna a frantici jsou taky fajn
at to jezdi
Nějak jsem nepochopil, proč je cesta autem rychlejší než na motorce. Asi, že se mohou šoféři střídat a jet nepřetržitě.
Hezké čtení. Díky.
Dobře napsáno a i vtipně doplněné vsuvky komentářú tomu dají grif.
Zdarec všem!!Bylo to super ježdění a navíc s kamarádama.
Strny
super počteníčko
Jako jóó ... dobrý
Ale hned mě bylo jasný že se ozve seikos
Presne toto má byť dovolenka na moto . Množstvo zážitkov, na ktoré budeš dlho spomínať... a hlavne dobrá partia. Prajem veľa šťastných kilometrov.
Pěkné