Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Moc pěkná trasa , škoda jen toho počasí. Francie je fakt parádní. Letos jsem tam byl poprvé a projel hodně stejných míst po celé trase. Je pravdou, že jsme měli trochu lepší počasí, ale zase byl v srpnu docela problém sehnat někde ubytování. Tak ať to počasí vyjde příště o něco líp.
Ahoj,
dost jsem se pobavil, dobře psáno, trasa plná superlativů dobře vybraná deset dní je však na takovejhle trip málo. My jezdíme zásadně v první půli června a málokdy zmokneme. Kolem je ještě spoustu dalších zajímavostí, které stojí za čas návštěvy. Ty holt dáte příště
Hezké čtení. Dal jsem to letos s kámošema podobně, ale natáhli jsme to až do Barcelony. Pneu jsme také řešili, ale bohužel ve F a It byl svátek, tak velkej pešek a domů cesta na prd. Jo, ve F jsme měli stejný problém s jídlem, vše mezi obědem a večeří mimo provoz...
letos jsem jel Verdon a jih F s baťůžkem také,je to tam paráda,opět se mi potvrdilo,že ten červenec je na deště k posrání a přikláním se k názoru MZb,že je dobré si prostudovat statistiku počasí za mnoho let zpátky,nám se to často vyplatilo,hlavně u přímořských států obvzlášť u Skandinávie,ale dogma to nikdy není,zmokli jsme často i tak,držím palce na další cesty
Saseno, vidim, ze jste si to docela uzili Ducati letos prezila (a Hokysek taky ) - takze pozitivne zavidim.
My jsme to dali letos tradicne na 5a1/2 dne - CZ-DE-AU-IT-AU-CZ a kupodivu jsme nemuseli ani tak moc upravovat trasu (az na drobne vyjimky). Pocasi jsme meli naprosto luxusni (doslova ani kapka) - termin pomahal vybirat Josef, ktery snad prostudoval statistiku pocasi za poslednich 50 let - ale vyplatilo se.
Jen mala poznamka - ve filmu Policajt nebo rošťák rozhodne nehraje Bud Spencer a ani Terrence Hill. Tam je v hlavni roli Jean-Paul Belmondo
Pěkné
Dovolil jsem si dát jednu tvou fotku na pozzadí notasu Jinak
Mooc pěkný počteníčko, a super fotky tam máte
Moc pěkná trasa
Běžte už s tou Francií třeba do řiti.
Ale jezdí se tam pěkně, co? Ku.wa jel bych hned znova.
Super pánská jízda!
Super
Přečet jsem to jedním dechem a v duchu si to projel s váma znovu
. Hory prostě mají své kouzlo...
Ahoj,
dost jsem se pobavil, dobře psáno, trasa plná superlativů dobře vybraná
Hezké čtení.
Supr . Letos bude víc zmoklych cestopisů. Ja budu mít 2.
Skvělé, oživilo mi to vzpomínky, na mnoha místech jsme byli i my. Všem vřele doporučuji. Jezděte co to dá!!! Zdenka Liberec.
Super!!!
Motivace jako hrom!!!
Pěkné!!!
Saseno, vidim, ze jste si to docela uzili
Ducati letos prezila (a Hokysek taky
) - takze pozitivne zavidim.