Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
SUPER !! Krásně jsi pojezdil a popsal - zase mi to naskakovalo před očima
Díky za pochvalu v úvodu cestopisu,pokud to malinko pomohlo,jsem rád.
Tak zase příště ...
Hezký výlet P.S. Když už jsi byl v Aalborgu v námořním muzeu, tak je škoda, že jsi vynechal to armádní, jsou kousek od sebe. //www.youtube.com/watch?v=wy498EpRuFo
Pekny. Nahodou ocenuji, ze nekdo jede jinam nez GG a Alpy obecne. Ma to asi neco do sebe. Na moto jsem tam nebyl, ale chci Skandinavii projet vcetne kusu Danska. Jinak ten trajekt za 57€ je dost, do Svedska se da sehnat za 40€ Pro auto a lidi Sassnitz-Trelleborg, kde to je pak do Danska jen pres ten most do Malmo, nevim moto a ceny... , ktery je 4hodiny, ale objednavkou predem coz si nechtel a celkem te chapu :) jinak
Shltl jsem to jak mouchu při jízdě na bicyklu. Vtipně a čtivě napsany, inspirující a hezké fotky
pěkně napsaný super fotky inspirace jak kráva
díky
Pěkné fotky!
Zajímavý cestopis!
Moc pěkný cestopis, dávám za výbornou
Pěkně napsáno, pro mě možná i inspirace napřesrok...
SUPER čtení. Už se těším na to Slovensko!
SUPER !! Krásně jsi pojezdil a popsal - zase mi to naskakovalo před očima
Díky za pochvalu v úvodu cestopisu,pokud to malinko pomohlo,jsem rád.
Tak zase příště ...
krasa opravdu pekne jsis to uzil
ty varhany za decinem co jsi videl tak tam se tocila pysna princezna ale to jsi asi poznal
Super cestopis.
Cestopis paráda, ale ten tvůj stroj to je radost se na to dívat - krásný stav
Sakra už aby bylo léto
Hezký výlet
supeeer
já tam byl sice 4 x autem z Karlovic
a na mašině bych bych to chtěl také jednu dát je to moc krásná země
Moc krásné čtení,díky