Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Poutavě a hezky napsané Projeli jste kus Evropy a jak fotogalerie napovídá, bylo na co koukat. Prostě pěkný a inspirační cestopis. Ať se vám i příští cesty vydaří a jsou pohodové a o trochu víc suché
Díky za cestopísek. Moc se mi líbí. Po několika motodovolených v Alpách a loňské cestě do Španělska, bychom chtěli navštívit příští rok právě Dánsko, takže jsem váš článek moc rád přivítal. Přeji spoustu šťastných kilometrů.
Letos v srpnu jsme s manželem navštívily Dánsko a hodně jsem čerpala z Vašeho cestopisu,je udělanej pěkně a dost nás inspiroval.
Takové cestopisy se mi líbí !!
Slíbené zažitky z cest jsou tady. a jsou moc hezký, i hezky napsaný.
Krapet jsem si doma u panáka zacestoval s vámi.
Děkuji za hezké počtení.
Super článek a krásný výlet,příští rok se tam taky chystám na podobnou trasu tak mám nějakou inspiraci
dík a přeju další štastné kilometry
Poutavě a hezky napsané