Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Skvělý styl psaní a ano, pojato trochu jinak než ostatní cestopisy. Cestování přece není jen o poznávání toho a toho místa ale ve skutečnosti se to skládá z dojmů, pocitů a myšlenek, které cestovatele na cestě doprovází... a ty si to přesně takhle pojal s tobě originálním barvytým stylem psaní. a proto se to tak dobře četlo, bavilo a nejednou upřímně rozesmálo
Jo, fajn čtení. Myslím, že vím, proč to dřív nešlo a po těch letech, co jsi to vložil, to víš asi už taky. Byla to úzkost a strah, když jsi jel sám a přepadl občas nějaký ten atak.
Ok kluci, už jsem to psal. Z češtiny čtyřky, takže jsem čtyřkový negramot. Pozor neplést se čtyřprocentním. Slohové cvičení tu provozovat nebudu. Zase kromě češtiny zvládnu jiné věci. Bohužel se s tím musíte smířit. Navíc není jednoduché být negramot, konkurence je veliká ať píšete pravopisně nebo ne. A aby v tom byl pořádek, věty se nezakončují milion tečkama, a za čárkou se dělá mezera. Vždyť ono díky té mojí mongolštině aspoň víte kdo to psal. Sardinii jsem si spletl se Sicílií Hovno zle
Každoroční jistoty mého života.
Budu o rok starší.
Troška zase natočí nějakou pi*ovinu.
A "ten týpek na žlutým hárleju" zase napíše nějakej suprovej cestopis s gramatikou jak mentál.
Číst cestopisy od tebe je radost. Čtu je jedním dechem a vždycky se zasměju. Takže se těším na příští rok, až zase někam pojedeš a napíšeš o tom cestopis.
BTW po Sardošce jsem letos najel v rámci dovolené cca 500 kilometrů na skůtru (kopce a vnitrozemí, žádné přemisťování mezi pláží a Aperol barem ) a můžu doporučit. Budeš spokojenej.
klobouk dolů...úsměvem sem precet všechny tvoje cestopisy dá li se to tak říct málo kterej doctu do konce...tvoje podání mě fakt baviii , přesně vystihuje to proč se " ničíme" na často nepohodlných " věcech" da li se se vůbec motorka kterou máš radši než sebe vůbec věcí nazvat... snad na oplátku pobavim já vás následující sezónu...chystám pár cest které sem z bůh ví jakých důvodů neustále odkládal... už na všechno se..u a budu jezdit sám,protoze jinak nikdy nikam nevyrazim tak že možná někde na cestě...
Jo hochu, čas byl proti nám. Nebýt toho zdržení s karbcem tak to klaplo.
Sardinka je taky někdy v plánu. Uvidíme.
Doufám že nemyslíš Fallotovu Tetralogii
A já vás čekal, že se stavíte na kafe .
Místo v kempu bylo..
Balatonakali strand
Díki. Prečítal, zamyslel, zasníval, usmial. Skvelé čítanie na jeden dych. Krásne mašiny.
Škoda len že je vonku -7'C... Svrbí ma pravé zápästie. Idem si aspoň sadnúť na motku do garáže.
a proto se to tak dobře četlo, bavilo a nejednou upřímně rozesmálo
Nikdy nepochopim jak muze nekdo vyrazit na takovou cestu na sjete gume, kdyz je jasne, ze to pak bude muset cestou resit.
Přečetl jsem to na jeden nádech.
Naprosto úžasné
Zdravím Bimbo-ze-Žižkova, máš to opět čtivé
Zdar brácho, tak už jsem to taky konečně přečetl. Jak už jsem ti říkal po telefonu, dobře se to čte, fotky taky super. Jako vždy mě to pobavilo.
Čus Bimbo.
Jak již bylo řečeno opět jsi nezklamal.Já si tvůj cestopis přečtu několikrát za rok a vždy se pobavím.
Přeji Ti ať se daří.
Hovno zle
Každoroční jistoty mého života.
) a můžu doporučit. Budeš spokojenej.
Budu o rok starší.
Troška zase natočí nějakou pi*ovinu.
Koukam ze volecek s trikolkou o sobe dal zase vedet...
dobrej clanek Zizkoun
No opet pecka!
...
Hned bych jel s vámi kluci!
A tomu "toulani se hlavou" naprosto rozumím
Jo hochu, čas byl proti nám. Nebýt toho zdržení s karbcem tak to klaplo.

Sardinka je taky někdy v plánu. Uvidíme.
Doufám že nemyslíš Fallotovu Tetralogii
Ses dobrej frajer
doufam, ze casem prijde tetralogie
ani jsem to nedočetl,psát o sobě jako o bábě--sbalily atp., opakující se kecy,pozérů na foto jak v dámském katalogu,
A já vás čekal, že se stavíte na kafe .
Místo v kempu bylo..
Balatonakali strand
Asi fajn kluci, s těma bych se chtěl potkat a jet na dovolenku
Bimboši, napsal jsi to pěkně, dobré video. Byla to super dovolená, díky kluci.
čus Bimbo , co se takhle mrknout na Sardinku co o
?
Dobrý kámo.
Nakoplo mě to, jako už dlouho nic. Asi se příští rok přidám, pokud to bude možný.
Super, Bimbo
P A R Á DA
L I V E T O R I D E
Super napsany, a hlavne super prozity