reline_unor

Na Ducati do Itošky. Teda vlastně na Burákovi do Rakouska. Teda do Chorvatska. Přes Itošku.

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Komentáře
Frankie (851) napsal 03.03.2025 v 19:38

Moc pěkně napsáno, parádní výlet !
Jasně, že litrový dvouvál je nejlepší, ale je dobrý zjistit, že i na skútru se dá užít příjemná dovolená

Sedlsson (26) napsal 02.03.2025 v 08:45

Skvěle napsáno i prožito . Text působí na čtenáře lehkostí a vtipem, s citem pro chronologii a pointu, i někteří místní redaktoři by se měli učit. Autor má dar slova, už se těším na další výlet s tou Duknou ?
Zdraví fanoušek červených drátů

Rebel245 (1) napsal 27.02.2025 v 20:06

pěkně napsané, shltnul sem to v mžiku celý a podobne trasy mám rad

JirkaKun (0) napsal 27.02.2025 v 16:44

Ten trip jsem nepřečetl,ale zhltal!!
Výborně napsaný,má prostě všechno, co se dá o sólo tripu napsat.Perfektní článek a já se už jenom těším na další s tou Italkou

autry (4) napsal 24.02.2025 v 23:01

Velmi osvěžující styl psaní, má to spád, je to vtipné a není to sprosté. Některé pasáže připomínají Jirotkovo "Saturnina", říznutého "Krvavým Billem a violou" Neprakty a Švandrlíka. Cesťák dokáže vyvolat takřka reálné pocity tvého filtrování provozu se skůtrem , skoro jsem se s tebou i nakláněl.
Pobavilo, děkuji, škoda té Strady, mohla se podívat domů.

Paulo (2943) napsal 24.02.2025 v 19:18

Parádní trip a pěkně napsaný Už se taky nemůžu dočkat až to mozol vosolí a bude počas výlety.

ivano (548) napsal 24.02.2025 v 17:49+2

Hodně povedený skutrotrip ..a taky čtivý . Hlavně že jsi si to užil, o to vlastně jde

Snowball (36) napsal 24.02.2025 v 08:39

Super letní čtení na dlouhé zimní večery
Nevím, co ve frydkomistečtině znamená “koupit si fetku”, ale kdybych to řekl u nás na vsi, tak by mi asi kamarádi doporučili, ať nezapomenu na gumu a pak si pro jistotu udělám test na žloutenku
Ten Špitál asi není an der Donau ale an der Drau

Lazyfucker (84) napsal 24.02.2025 v 07:08

Díky, parádní čtení k rannímu kafi, letos asi dopadne nápodobně, a ikdyž mám stroj o trochu jiných kvalitách, je to námět jak s těmi pár dny sólo volna naložit, pobavil jsem se a inspiroval