Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Moc hezký článek, místy i docela vtipný. Nejvíce mě pobavila přezdívka - paní Lubošová a také příhoda se zrezlým sudem. Trošku mi ve článku lezly na nervy informace o benzínkách. Ty mi přišly trošku zbytečné. Ale jinak supr.
Jo musim říct, že vám závidim, ale nadruhou stranu se těšim na mojí první motodovolenou. Planuju nákou menší cestu na Moravu. A docela rád bych se připojil k nějaký další vaší motodovče.
Hej, já sem tam měl průměr asi 4,3 litru jo!!...takže s těma 4 kč/km bych to nepřeháněl...xDD...ovšem fakt bych se vo tom nehádal, v kopcích a tak dostali Varani celkem slušně na prdel, ale jinak co se týče tý spotřeby, tak to je jedna z Máála nevýhod TDRky...xDD
Vali, ale ty nepatrný rozdíly mi nestojej za to, abych jezdil o litr a půl víc a ještě olej k tomu Ale to je každýho věc, nechci se hádat 2t vs. 4t
Hnilda> určitě už se nemůžu dočkat dalších akcí.. vidim to u vrstevníků, jak jsou furt zalezlý doma, sice ta mašina něco stojí, ale stojí to za to všechno kolem toho
Tak tohle je jen důkaz že i dnešní omladina si ten život dokáže užívat a je to lepší než sedět u počítače žejo kluci parádní výlet a jak říká kámoš:Je lepší alespoň chvíli žít na dvou kolech, než umřít v sedmdesáti, v křesle před televizí a v papučích
Díky moc za kladné komentáře
kov> díky za pochvalu, na pravopise si dávám záležet, sice písu občas nespisovně, nicméně snažím se, hlavně hrubky a interpunkci.
posmiros> zavřený TDR vs. Varan? já mám jasnýho kandidáta asi tušíš jakýho..
//img.motofotky.cz/upload/images/forum/2012/02/55082_17.7.2011UBtovavnrodnmparkuPodyjnaVranovskpehrad.JPG
Hezky napsané, přeji hodně šťastných kilometrů!
Pěkná cesta, jen tak dál a hlavně pomalu a hlavou.
Jestli je sušně tak 50m, tak proč ne
A 4,3l se mi zdá nějak málo, furt si bral
Hezky se to četlo
skvěle napsaný
Párada, moc pěkně se mi to četlo.
A moc se mi líbí jak vaše cesta tak i kvalitně sepsaný cestopis
Přeji báječnou sezónu
Vzali jste to motorkaření za správný konec
Super!
Já budu rád, když letos uživim šestistovku
2T sice jede líp, ale pokud se trošku víc potáhne za plyn, tak jsou náklady jen na palivo s olejem ke 4kč/1km. Ideální pro študáky.
Pěkný počtení a dobrej typ kam vyrazit.
FiFi> Já vím jak to je, proto jsem si taky vybral Varana a jsem spokojenej
Ale to je každýho věc, nechci se hádat 2t vs. 4t
Hnilda> určitě
posmiros> To TDRko je 2T, prostě živější, o něco lepší zrychlení ... jsou to maličkosti ...
Ne, že má 11kW.
zavřený jako že jede 80?
Díky moc za kladné komentáře
asi tušíš jakýho..
posmiros> zavřený TDR vs. Varan? já mám jasnýho kandidáta
pěkný a zajímala by mě jedna věc a to přímý srovnání Varadera a TDR?
Šikovní kluci!
Krásný výlet.
a on sepíše takové pěkné dílko!
Body navíc autorovi! Většina jeho vrstevníků ani neví co znamená slovo pravopis
Moto-potěr ,hezky se to četlo a vzpomínalo na své mládí ,když jsem taky začínal cestovat na Jawce 175,to bylo v pravěku
Hledání Přívěr nejbližší
Jo kluci byla to bomba
už aby jsme zase něco podnikli
Hodně štastných kilometrů a super zážitků jako tento, pěkně napsané
Díky všem za ohlasy
... jojo Pekysy, taky se mi při tom všechny ty zážitky vybavujou a jen se směju
... musíme zase něco hromadně podniknout
Jen tak dál,
super
Parádní počtení a super fotky
Také jsem si krásně zavzpomínal - ten kemp Osika je moc dobrý-už jsem tam byl asi jedenáctkrát