Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
vylet byl pekny ale ten konec u cloveka co neumi jezdít a ucí je jezdít je usmevny.Bohuzel jsem videl jak jezdí po okoli Blatne a zatím ma kliku že nevlitl do kombajnu nebo traktoru.
pekny vylet...Tchorovicke letiste znam i diky sprintu Americkych aut,co se tam poradaji od Ford Mustangu...kdyz chytnes takovy pekny pocasi,tak je to docela masakr,muze byt i +35stupnu...Jinak hezky mista i video,a na Pepu sršne mam drobet jiny zkusenosti,ale to poznavam asi jeho obchodni stranku povahy,ne tuhle,jak jsi poznal ty...byl jsem pred Motosalonem v Brnenskym Bonmotu,kde natacel i pozvanku na vystaviste...a jedinej,co me odpovedel na pozdrav byl karel Taborsky z Motohauzu,a to jsem tam byl jeden z tech,co tam dojel na motorce...fakt obchodni stranka povahy...Jinak hezkej trip
Hezká cesta ,
džamore džamore - na tohle jsem hodně alergickej. V protější bytovce, v oknech výš než než náš, dům bývá džamore dost často i do dvou do rána a se divím, že jim to sousedi trpí. Menšina si otevře okna a jedou chvilku s klávesma a chvilku pouští ghetovskou produkci, kolikrát mě z nich tečou nervy, vlastně nám všem v domě. Jsem si říkal že je to jak chorvatský šanzony někde v hospůdce, ale tohle je horší. Kdo má tohle chráněný etnikum poblíž tak ví o čem mluvím
Ten viadukt je moc pěkný a připomnělo mi to jeden podobný, ale jen dvoupatrový. Byli jsme na školení ve městě, kde sídlí engeneering Porsche a hlavně je tam naproti firma Dürr, která dodává hlavně lakovací linky, roboty. Už Škoda 120 jela na lince od nich. Tak jsme tam s překladatelkou courali po městě a já si v hotelu pak půjčil kolo a jel jsem šmejdit po okolí a je tam docela velký železniční uzel. Město se jmenuje Bietigheim-Bissingen. Viadukt je jen dvoupatrový ale také monstrózní. Zadrátovaný. Město jako celek je docela v dolíku, okolí řeky a, náměstí, hrážděné domy. Stojí za procházku
tak ať vám to jezdí
1 reakce
Hezký výlet po naší vlasti. Ať to jezdí a bezpečně.
Hezká cesta
tak ať vám to jezdí