Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Ahoj,
pěkné svezení a obrázky. Vím o někom co by to jel na jeden zátah. V soutěži to udělal za 24 hodin, ale o to nejde, jen sem si to připomněl.
Každopádně já bych to jel čtrnáct dní, neboť je na té trase spousty zajímavých míst a když to dáš ještě jednou obráceně, tak to bude zase vypadat jinak
Čauky Mirlos
Super, dám ještě dva tipy na dobrý silnice. Z Jeseníku na Červenohorské sedlo, potom v Orlických 311 České Petrovice - Bartošovice v O.H.- Deštné v O.H. To jedete místy po čáře, vlevo Česko a vpravo Polsko. Šťastnou cestu
pekny, u nas je na co koukat, to je jasny. jednou todle chtel ject kamos a my dalsi asi 4 sme se pridali ze pojedem s nim jen na 4 dny. ty 4 dny sme stravili pendlovanim mezi Mimoni (letiste) a Pekelnyma dolama, me utekla predni guma, nastesti sme nasli servis, kde mi to v nedeli zalepili, pak jeste teda do Hrenska, kde jinej kamos spalil gumu a jeli sme zpatky do Prahy, kde mu po dalnici prdla no a ten prvni kamos co chtel CR object za tyden byl na nas nastvanej, ze s nama ztratil 4 dny, ale byla sranda
Moc pěkný.. . Snad se nám to, tohle léto podaří tu druhou část dojet, ten déšť je blbej, ale pořád jste na tom byli dobře . Nám pršelo 2 ze 3 dnů a kvůli tomu jsme to museli v Liberci vzdát (vyjížděli jsme z Nové Bystřice)
Super cesta.Na podzim to pojedeme taky,takže díky hlavně za mapový podklad,už je v navigaci nachystaný.Výborně napsané,škoda,že vám tak blblo to počasí..
Pěkný článek. Dobrý nápad objed Republiku.Asi by se mě to též líbylo,ale jestli něco podobného uskutečním tak po druhé straně naši hranice.Duvod?Určitě lepší silnice a přes Německo,Rakousko a Polsko ještě lepší výhledy směrem k nám.K nám se odskočit jen najíst popř.vyspat a tankovat v zahraničí,kde je dnes asi laciněji jak u nás.
Krásně napsaný a úžasný fotky . Loni jsme to dali podobně, škoda že vás odklonili v těch Králíkách, tam je to luxus a doporučuju příště v Děčíně vjet do Krušnejch hor a vzít to po nich až na Boží Dar, stojí to za to.
Pěkné... Líbilo se, beru inspiraci !!!
Kontrast Ostravska po projetých Beskydech jsem si nikdy neuvědomil, až teď... Je fakt, že jste projeli kolem šachet, násypů hlušiny a tak.. smutný pohled, co..?
jeden výborný cestopis (Severní Albánie 2011) stíhá druhý. Opět dobře napsaný a pěkné fotky. Nemalý podíl na tom také má administrátor na toho tak nějak zapomínáme mu poděkovat. Pro mnohé inspirace na tento rok ale v pátek se trochu nabudím v Brně.
cervik, roman a je to venku. objet československo
No tak se slováky jsme vždy spojeni, všimli jste si jak se slováci bouří proti režimu? Zrovna jako my . Taky musí bojovat proti Pentě jako my .
skvělé fotky a dobře zvolená trasa Pěkně strávený týden. Jen škoda, že jste nejeli ještě trochu více na východ, dost možná by to zlepšilo pohled na krásu kraje :)
Před pár lety jsem se nechal inspirovat a objel si tu naši zemičku, teď to vidím na repete!
Znovu díky Seikosi..
Pěknej inspirativní článek
,jen musím nesouhlasit s názorem na krajinu Mostu a Litvínova.Mostecko a Litvínovsko není jen chemička a důlní díra!
Super cestopis. Vdaka za inspiraciu!
Čauky Mirlos
Do 14 dnu to jedu taky.. paráda !
Pěkná cesta, u nás je hodně zajimávých míst, chce to jen cestovat, cestovat a cestovat. Palec nahoru hoši
Fakt zajímavá cesta a dosti inspirativní
Tom1k: jojo, tuším že jsem to četl. Neskončili jste právě někde v Raspenavě?
Moc pěkný..
to roman 2bk - myslíš objet republiku z druhé strany hranice ?
Super nápad.
Díky za data do GPS. Spousta z nás jezdí mimo ČR a doma a ani pořádně neznáme. Budu to muset taky zkusit. Hezká foto.
pekn cesta i fotky, na nekterych je sice na muj vkus moc videt HDR, ale i tak pekny
naprosto skvělé fotografie... opravdu nádhera
moc pěkný!
cestu kolem ČR plánuju, tak se nechám inspirovat
Super fotky!
Pěkná trasa a dobrej nápad.
Hlavně že jste si to užili se vším všudy a dobře dojeli!
Nad touhle cestou uvažuju už pěkně dlouho. Bohužel mi to nikdy nevyšlo
A při cenách benzínu, už asi ani nevyjde!!!
Pěkný článek.
Ještě bych se chtěl zeptat, jestli ta kostkovka na Šumavě je u Prášil.. Je mi nějak povědomá. Dík..
Jak to říkal ten Hrušínský ve Vesničce mé střediskové:Jen se na to podívej,vidíš to?To není země,to je zahrádka
Pěkně napsané. Díky za inspiraci!
Moc hezky napsané, v červnu chci také objet naši zem a článek pro mne byl inspirativní, díky.
Krásně napsaný a úžasný fotky
Moc pěkné - tahle cesta mě taky láká, takže díky za inspiraci ;)
Pěkné...
Líbilo se, beru inspiraci !!!
Kontrast Ostravska po projetých Beskydech jsem si nikdy neuvědomil, až teď...
cervik, roman
a je to venku. objet československo
. Taky musí bojovat proti Pentě jako my
skvělé fotky a dobře zvolená trasa