Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
rychlovka okolo komína :), ale zarazily mě trochu ty náklady, za tolik sem se poflakoval 3 dny na Slovensku a najel 1200km, ale zase sem spavával ve spacáku u lesa :)
prominte admini ale pokud by tady vsichni psali každý výlet po ČR tak tu vlastně nic jiného není.
A hoši promintě ale nejdřív jsem se podival na počet km a poté jsem se ujistil že to nema cenu číst
Kov: To já taky... Nekritizuju že jezdili kluci kolem komína, to vůbec ne, každý jede tam kam mu peněženka dovolí, ale tohle mě opravdu dostalo... Za pobavení palec nahoru
Musím souhlasit s Alexanderovicem. Tohle jednoduše není cestopis, ale maximálně tak záznam do Deníku, který bude dělat mezi cestopisy akorát tak brajgl. Nic neříkajících pár vět a dvě zbytečné fotky (ale číča je fajn, to jo ). Mezi cestopisy přece nepatří kdejaká cesta pro rohlíky...
Alexanderovic - ja tomu uplne rozumim ale v dobe, kdy to psali nemeli jinou moznost. Jinak bych je nasmeroval na [url=//www.motorkari.cz/profil/?uid=56119&act=clanky]uzivatelske clanky[/url], ktere tak 14 dni funguji a pak je mozny neco sepsat si do profilu.
Ted uz lidem, kteri toho maji malo rikam, ze to maji dat tam
Miira- Myslel jsem ze v sekci Cestopisy najdu zajimave/ uzitecne/ vtipne clanky. Tohleto mi nepripada zajmavy/ uzitecny/ vtipny. Jediny co jsem se z toho dozvedel je nasledujici: v Karlstejnu je kemp s prijemnou obsluhou; z Krivoklatu je pekny vyhled; v Plzni je pivovar, kde clovek muze vlezt do sudu. Kde byl kemp s karaoke nepise, kde byla pumpa s dobrou cenou taky nepise. A ani tyto informace mi nepripadaj nijak extra uztitecny. Techto pet bodu mohl vlozit/okomentovat do sekce Body zájmů. Cim vic budete poustet takovyhle zbytecnosti, o to tezsi je pak najit mezi cestopisy neco kvalitniho.
Tez preji pekny den
alexandrovic - proč myslíš že šly dnes 2 kusy? Kluci se projeli, napsali pár vět...příště to může být 5ti stránkový cestopis z maroka. Proč zařezávat všechny kteří nesplňují kritéria BEST OF. Toto sis moh klidně odpustit.
hezký den
Když už cestovat po České republice, tak proč nevěnovat taky pár minut českému jazyku?? Vždyť to bije do očí ...
edit: ty naklady jsou
ja s takovou castkou cestoval 6 dni po česku a najel 2000 km
To snad ne
sem se podělal
AC-SCHNITZER -
Když už jsem si pěkně nepočetl, tak jsem se dobře zasmál
Mě to taky jako cestopis vůbec nepřijde. Neříkám, že jsem spisovatel, ale pro mě na tom není nic zajímavého a užitečného.
). Mezi cestopisy přece nepatří kdejaká cesta pro rohlíky...
Ted uz lidem, kteri toho maji malo rikam, ze to maji dat tam
Tez preji pekny den
hezký den
To si admini uz delaj prdel ne?! Tohle bych se stydil hodit do deniku, natoz jako "cestovaci" clanek