Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Omlouvám se, že jsem se ke komentáři dostal až teď. Děkuji všem za pozitivní reakce a hodnocení článku. Nečekal jsem, že by mohl až tak zaujmout. Je vidět, že pro samé cizí země, možná zapomínáme na tu naší Teď v zimě jen příjemně vzpomínám na tu ověšenou Yukinu z léta. Byla to super dovolená.
Diky autore za clanek. Jen mala poznamka, pisete, ze nejlacinejsi 12ctku jste zazil za 20 Kc. Ja byl loni v Kuncicich nad Labem na nadrazi a ac milovnik Prazdroje jsem uzasnul nad kvalitou a chuti a CENOU 17Kc za Krakonose 12. Prosim neberte toto jako reklamu ale prosty fakt... kdyz uz je rec o cene piva. ...jo je mi 70, tak snad uz jsem neco zazil a co se tyce piva i zaplatil...
Přečetl jsem to jedním vrzem jezdím na Yuki Vista 125 , no řeknu ti že jsem taky vychytával mouchy ale na Yukinu nedám dopustit . Tak hodně kiláku bez problémů
Moc hezke, vzpomel jsem si na svoji prvni moto Yuki Vista 250 se ktereou jsem to dokoulel az do Orvieta...a i na zpatek, porad z toho padaly nejake sroubky a vubec to byla romantika. Preju hodne stastnych kilometru.
Taky mám Kentoyu Trigger 200 a na to že je to Čína, motorek je hodně pružný a nežere. Dokonce vydržela i výlet se čtyřkolkama do Rumunska. A na takový krátký výlet kolem komína ideální!
No, chvíli jsem přemýšlel, jestli ses náhodou nespletl a nejedeš na motce české výroby!
Ale o čem by takový cestopis byl, kdyby v něm chyběla aspoň troška napětí a adrenalinu. A čím ten adrenalin dnes vybudit, když už všichni všude byli a "normální" motky jen jedou, nekazí se, a pokud ano, jsou vlastními silami neopravitelné a jezdec mjusí mít v povinné výbavě hlavně mobil s číslem servisu nebo asistenční služby. Nuda v Brně!
Jinak dobrý!
no som zvedavy co napise Jets o tomto zapise do motodenniku... Vela stastnych km autorovi, paci sa mi ze si jazdis na malom objemiku. Inak myslel som si ze Yuki bude na tom s kvalitou a poruchovostou o cosi lepsie, ako napriklad CZ 175.
Dobře napsané i nafocené-i v Česku může být hezky a zajímavě.AHOJ
Přečetl jsem to jedním vrzem
Ahoj motopříteli. Moc pěkné počtení..Přeji Ti hodně zdraví a mnoho dalších motovýletů, třeba už na větší motce..
Super výlet který se vydařil. Palec nahoru. Kdybys hledal parťáka na něco podobného tak napiš. Jsem z Prahy a jezdím na Kymcu 125 Zing. Je to cruiser.
Parádní cesta 🙂
Pěkne
Jinak dobrý!
Dobře napsaný cestopis, hezké fotky.
Dobre napsano a i pobavilo. Taky pekne fotky a ukazka toho, ze i okolo komina se da pekne cestovat.