Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Super počtení. Moc jsem se pobavil, hlavně s “recenzí” na ten šílený aquapark ? Co se týká té nehody, tak když jsem viděl tu fotku tvé dlaně, tak mne to bolí snad jako tebe a taky to hned přeposílám svým synům, kteří už jezdí, aby správnou ústroj braly vždy vážně. Ať se daří a příště vždy už jen kolama dolů ??
Ahoj,
chápu správně, že jsi vyrazil na odpoledne, zakufroval v kempu kus za Brnem, druhý den jsi se sklouznul na tobogánu, odpoledne na okruhu, večer ses vylil a cestou domu sis volal záchranku k odřený dlani?
Rozumím, že každý den tady číst o výpravě na druhý konec světa, je pitomost, ale chlape: trochu soudnosti!
Důležité je, že jsi si jinak dovolenou užil a odnesla to jenom část dlaně. Díky za její foto, snad si tu fotku prohlédnou i ti, které vidím každé léto v žabkách a tričku, bez rukavic.... "Bo na skútru jsem nesmrtelný, že..."
Já si svoje první sklouznutí jen v bundě (která se při pádu shrnula a nechránila nic) a kraťasech užil naštěstí hned v patnácti na Mustangu na začátku moto kariéry.
Kromě výhody , že jsem celé léto kvůli odřeninám nemohl na koupaliště, mě to naučilo nosit kožené hadry a bez rukavic neujedu ani 5 metrů.
Tak hodně štěstí na další dovolené!
Jezdim i v tričku a kraťasech, ale rukavice si beru vždycky
Zbytek jsem ani nečetl, spíš bych článek hodil do Deníku motorky
1 reakce
Když vidím tu ruku, tak...
bez rukavic nejezdím ani při 40 stupních , to je základ. Akvaland znám, je to jak píšeš.
Ahoj,
1 reakce
Zneužívání zdravotní záchranné služby by mělo být zpoplatněno. Rád bych viděl statistiku, kolik procent výjezdů je zbytečných jako tento.
2 reakce
Sakra chlape jezdit bez rukavic....
Já když se podívám na tu sedřenou dlaň, tak mě to bolí za tebe
3 reakce
Kromě výhody
Tak hodně štěstí na další dovolené!
Taky mi párkrát bylo cestou teplo, ale řešit to sundáním rukavic? Já to říkám pořád, neustrojení jezdí jen ti kteří ještě nespadli...