Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Super, chlapci! Ja jsem taky cestovala kolem Česke republiky a Slovenska pred 4 roky. Trvalo to 6 dny, 3300 km. Libi se mi Vaše zeme. Fotky jsou zde. //www.motozurnals.lv/?a=9&g=155&n=0
Pozdravi z Lotyšska.
Pašáci . Taky jsme to loni objeli, akorát jsme na to měli jen 5 dní (pondělí až pátek). A vyšlo nám to na srpen, když byly ty vedra, takže za celou dobu ani kapka.
Seikos- z těmi hranicemi souhlas,ale vzhledem k počasí, co chytili, se jim nedivím. Vidím, že jste ustříhli cíp u Karviné,je tam zajímavý nakloněý kostel.
My vyjeli ta tuto cestu jeden en před vámi. A objeli jsme to celý. A musím říct že počasí stálo fakt za starou belu. Jen se mi zdá kluci, že jste to "kolem hranic" trochu odflákli
My jeli takto:
Ale hlavně že jste to dali celý. Ten deštivý týden na tuto trasu vyjelo víc lidí a někteří to už třetí den vzdali
My to jedeme taky, ale po etapách a pouze o víkendech, spíme v penzionech. Máme zatím dvě etapy(1.vloni, 2.teď)třetí bude možná letos, možná za rok ... tak nám to chvíli vydrží
Moc krásnej výlet... Závidím a zároveň mě pořád utvrzuje v tom, že také něco podobného spáchám
Super, chlapci!
Pozdravi z Lotyšska.
Super vyjlet
super
Pašáci
láká mě to jako vlastence stále více...
Dobrý kluci...jste pašáci,že jste to kvůli počasí nevzdali
Hlavně jsme odřízli Jizerky - já to tam teda mám dost projetý, nicméně - to byly ty povodně, tak jsme na Bílej Potok a tam moc jet nechtěli..
Vidím, že jste ustříhli cíp u Karviné,je tam zajímavý nakloněý kostel.
My jeli takto:
Pěkné pěkné
Škoda toho počasí
Zdraví vás Tatík kluci, sem rád že jste si to užili a v pořádku dojeli domů. Snad se někdy, někde potkáme a u pivska řádně pokecáme.
moc pěkný
... jel jsem to same před rokem s kamošema na 125 ccm a jakobych se vracel na místa kde sme byli
pěkný, pěkný
ale to počasí by mě nasralo
Pěkné počtení a ještě k tomu v hlavních rolích Varadera , no paráda
škoda toho počasí páč po cestě toho je hodně k vidění.
Cesta kolem naší vlasti
Autor: FiFi. | Datum: 31.05.2012 | Zobrazeno: 675 x
Pěknej članek vyjde za dva dny :)
Někdy musím na takovou cestu vyrazit, ale asi jsem moc pohodlnej na přespávání v kempech