Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Je to super, že se dělají taky srazy skútrů, i když při společných vyjížďkách musí majitelé větších strojů trpět nízkou rychlostí malorážek, ale obdivuju autora, že se pouští s padesátkou na takové štreky. Osobně jsem se svojím Atlantikem 200 před týdnem absolvoval cestu do Rakouska Brno-Bratislava-Vídeň-Graz-Klagenfurt_Villach (550km) bez sebemenšího problému (skútr r.v.2003). Během 4 dnů najeto 1600km:)
Ajaj, skoda ze jsem o tom nevedel kluci. Mam sice dve velky masiny,ale jezdim i na skutru Leosovi 250 a to nejen po meste. Priste to hodne nekam vic na oko, rad se pridam
At vam to jezdi a scootrarum ZDAR
Tyto akce nejsou o tom kdo má silnější brko , ale o srdci
At vam to jezdi a scootrarum ZDAR
Člověk musí bejt trochu masochista, aby něco takovýho absolovoval na 50-sátce. A to dotahování šroubů za cca 500 km, tak to je taky hustýýý
Tomu říkám psychopacie (v dobrým slova smyslu)
já sám se za hranice města na skůtru odvážím jen opravdu nerad...
dobrý!konečně někdo,kdo se na 50ce nebojí někam dál
Velice dobře zpracovaná reportáž,opravdu si zasloužíš pochvalu a asi největší tvoje přibližovadlo