Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Máme úplně opačný názor na Monte Negro. Jezdíme tam na motorce léta. Příjemní a srdeční lidé. Kteří vám něco dají jen tak ,že jste host a turista. Krásná příroda v horách, krásné jezera a řeky. Pobřeží bohužel zaplavují hotely a rezidence boháčů z východu.
Místní policie nás několikrát zastavila za překročení rychlosti ( v horách je skoro všude je 50) a vše se řeßilo domluvou. Mírno Jaroslav mírno...? Jinak si myslím, že tam jezdí mnohem slußněji než u n?s.
Ned?m na Balkán dopustit a když se nepovyšuji a jsem na lidi slušn? ,tak nemám problém vlastně všude.
Těšil jsem se na cestopis
Ale fotky tam jsou taky, takže konstatuju, že pěkný obrázkopis....
Je fakt,že už tady byly lepší cestopisy. Ale každý má jiný styl a tak toje.
Nenechte se odradit zapšklým cestopisem, v Černé Hoře jsou fajn lidé ;) ...byl to můj nejlepší motovýlet který si určitě hned začátkem léta zopakuji
Příště se musíte polepšit pane správce !
Nějak jsem nepostřehnul kdy jsi vylezl z auta a sedl na motorku? Ale informativní to je dost. Každý má svůj styl. (y
Stručněji to nešlo?
Hodně bodu, hodně info o cenách ale ani jedna fotka motorky .. nebo jízdní soupravy - To by ještě chtělo doplnit .
1 reakce
Rychle, levně, stručně.