reline_unor

Osmnáct dní pod balkánským sluncem

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Komentáře
tonda80 (0) napsal 10.02.2016 v 09:57

JEZDÍME ČASTO NA BALKÁN A JSEM RÁDA, ŽE TUTO PESTROST VNÍMÁ NĚKDO STEJNĚ. DÍKY ZA TAKOVÉTO DOBRODRUHY A KVALITNÍ CESTOPISY.
MĚLA BYCH NA VÁS PROSBU, MŮŽETE MĚ, PROSÍM, KONTAKTOVAT NA p.drechselova@volny.cz
DĚKUJI

Krupka1 (4) napsal 19.02.2015 v 09:41

Skvele napsane i super fotky. Neco podobneho nas letos taky ceka. Ne vsak tak douhe, jak dni tak kilometrove. Mame v planu 6 dni a cca 3000 km. Diky za objektivni info. Preji mnoho pohodovych kilometru i letos.

chuan (17) napsal 17.02.2015 v 11:20

Moc pěkný cestopis, vzpomínkama jsem se tam vrátil. Přeju vám mnoho dalších podobně krásných dovolených.Pparáda

Wenci (16) napsal 16.02.2015 v 12:42+1

Parádně napsaný a vyvolalo to ve mně hodně vzpomínek jak jsme takhle jezdili kdysi na kejvačce se stanem..., ale to bylo jen NDR a Maďarsko-Balaton. Teď když mi táhne osmý křížek jsou ty cesty na motorce kratší než máš Ty, ale pokusil jsem se to také popsat, tak by mělo být ke čtení 10.3. - Starší páni-Šumava a na skok do Bavorska. To víš, ale Tvoje km to nejsou!
Přeju hodně bezva kilometrů s Banditem a Ivčou! Wenci

lenkapetr (0) napsal 14.02.2015 v 15:37

krásně napsaný, krásný totky ať vyjde tak pěkně i ta letošní dovolená

Saxxus (1) napsal 14.02.2015 v 14:50

Gratuluji,velmi pěkně napsané..krásné fota...přeji mnoho dalších pěkných zážitků z cestování

MARTlN (54) napsal 13.02.2015 v 14:13

Balkan je fajn oredevsim v tom, ze si clovek stejne jako v Nemecku treba muze dat v pohode pivko k obedu a podobne. Samozrejme u nas si ho da taky, ale neni to uplne legal.

foksi25 (6) napsal 12.02.2015 v 22:08

Paradne citanie a vycerpavajuci popis. Prajem vam vela zazitkov aj tento rok.

Romário.CBR (3) napsal 12.02.2015 v 21:04

pěkně napsaný a pěkně nafocení. Díky za cestopis a užijte letošek

Kluzon (2) napsal 11.02.2015 v 22:13+1

Hltal jsem to a sám už se nemůžu dočkat!

Malp (11) napsal 11.02.2015 v 22:01

Opět Balkán ,opět

Bbuben (0) napsal 11.02.2015 v 20:58

Super čtení , ať vám to letos vyjde minimálně stejně dobře

Tommino (6) napsal 11.02.2015 v 19:26

Zdar. Výborně napsané a pěkný zážitek. Přeji mnoho šťastných kilometrů a zážitků v letošní motosezoně.

Krleš70 (7) napsal 11.02.2015 v 19:13

Přečetl jsem to jedním dechem a to proto, že Bandasku jsem loni prodal a ledacos jsem na ni zažil, letošní sezónu hodlám poprvé trávit na jihu a taky proto že tento způsob cestování je mi velice blízký. člověk si z takového počteníčka udělá objektivní obrázek a získá potřebné informace o lidech, cenách, zvycích. Pěkná práce. Hezkou následující sezonu.

jawasy (56) napsal 11.02.2015 v 18:59

Budu se zase jen opakovat,ale s radostí to udělám Balkán je i pro mě srdcová záležitost.Na Albánii a jeho dopravní chaos mám podobné vzpomínky z loňské dovolené popisuji to zde - (deník motorky).Zase si mi trochu ukrátil ten pitomej zimní čas než si budu moct trochu provětrat hlavu.Díky za pěkné čtení a i fotky.Tak příště Albánie?

Lenica (13) napsal 11.02.2015 v 11:54+1

Cestopis i foto super. V loňském roce jsme se asi všichni toulali po Balkáně ... Společně jsme se míjeli někde v Sutomore nebo v Baru . Gratuluji ke státnicím a ať letošní motodovča vyjde alespoň tak skvěle jako ta balkánská .

dvenohy (1) napsal 11.02.2015 v 10:37

gratulujem k statniciam a peknemu vyletu :)

Bings (23) napsal 11.02.2015 v 08:49

Moc pěkně napsaný cestopis a hezké fotky. Je vidět, že jste si to užili úplně na pohodu, přesně podle mýho gusta. Jinak na tý pizze to zřejmě byl pršut a nějaký místní sýr, parmskou šunku bych v Chorvatsku nehledal :) Letos jedem přes Rumunsko, Bulharsko a do Černé hory se taky podíváme, tak se moc těšim, zejména po tom, co jsi napsal. Do budoucna přeju hodně stejně příjemných cest

spike-cz (144) napsal 11.02.2015 v 07:23

nádhera, držím palce v dalších dobrodružstvích