Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Jsi myslel, že vás chorvatskej výčura ze Skradinu nechá parkovat zdarma?……
Příště zkuste velmi pohostinné vnitrozemí Bosny a Černé Hory, kde si každého turisty stále váží!
Díky za hezkej cestopis!
Pěkný čtení a fotky. Jezdíme Rakousko, Slovinsko a Itálii po horách a skoro vždy jsme zmokli.
Letos to ještě zkusíme,ale příští rok už pojedem Balkán,takže takovéhle cestopisy jsou pro mě inspirací.
Fajn cestopis. K tomu Chorvatsku: jezdím tam léta několikrát do roka a nikdy sem s domorodcema problém neměl. Naopak, jsou pohodový a kdykoli rádi pomůžou. Za to, že tam šly ceny nahoru můžeme všichni poděkovat euru. Ale i tak tam na rozdíl od nás v krámech koupíš kvalitní potraviny za slušný ceny, a né ten předraženej odpad, co kupujeme u nás.
Moc hezky cestopis.
Co se týká dnešního Chorvatska - je to děs běs, dřív to bylo trošku lepší, ale stále plati, že z bývalých Jugošů jsou Chorvati a Slovinci pěkné svině, přičemž se ještě dokážou jebat mezi sebou o kus pláže...
Moře Choroše živí a stejně si ty hovada dovolí do něj pouštět fekálie. Co se týká ochoty cokoliv udělat, tak ikdyž jim zaplatíš, stejně budou na tebe pí*ovat.
Mám Balkán projetý a kupodivu nejvíc se mi líbilo v Makedonii ,pak v Srbsku. Zvlášť Makedonie hodně investovala do dopravní infrastruktury.
Na závěr trochu podpory pro druha ve zbrani:
"Není nic co by Tě sramovalo,
nic nemůže být fuška,
nic co by jsi nezvládnul,
když jsi byl dlouhá puška"
Pekný výlet. Pekné fotky.
Na Balkán jazdím každý rok. Chorvátsko sa posledné roky snažím vynechať. Tie ich ceny mi nesedia...Ale miesta ktoré si opísal a nafotil som niekoľkokrát navšívil a je tam naozaj pekne.
Hezká moto dovča. Škoda že na závěr nemoc. To vám to trochu pokazilo.
My byli s partou několik krát v září na moto dovolené v Černé Hoře. Krásné hory, jízdy a koupání. A mnohem levěji než CRO. Alspoň v té době / naposledy září 2019 /.
Užívejte výlety a bezpečnou jízdu.
Jsi myslel, že vás chorvatskej výčura ze Skradinu nechá parkovat zdarma?……
Díky za hezkej cestopis!
Pěkná cesta
Balkán nikdy nezklame
Výborné povídání i krásné fotky, díky za inspiraci
Pěkný cestopis s kupou hezkých fotek
Jen je škoda, že jste chytili nějaký ten moribundus
Moc hezky cestopis.
Na závěr trochu podpory pro druha ve zbrani:
"Není nic co by Tě sramovalo,
nic nemůže být fuška,
nic co by jsi nezvládnul,
když jsi byl dlouhá puška"
Pekný výlet. Pekné fotky.
Hezká moto dovča. Škoda že na závěr nemoc. To vám to trochu pokazilo.
Užívejte výlety a bezpečnou jízdu.
Hezký
, já to tam miluju, chtěl bych na motorce už z domova, žádný přesun v dodávce. Můj sen
3 reakce