Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Moc hezky napsané mám to tam taky rád a taky jsem byl fakt rozčarován z Mostaru. Nic tam není jen ten most jinak nic, jen hady Japonských důchodců. V Budvě, kdyby jste zaparkovali u té hlavní co má provoz jak kráva, tak takovým parkem je to k moři asi 150 metrů pěšky, zajet tam fakt nelze, o to hezčí je pobýt na pláži, je oddělena od města právě tím parkem, táhne se podél celého letoviska. V Kotoru to lze vzít na Tivat a do Lepetane na trajekt jezdí kyvadlově přes záliv myslím za dvě Ečka na motorku, ušetříte čas, benzín a hlavně se vyhnete blbý silnici kde jsi se bál o Božku, při objíždění zálivů.
Připomělo mi to část mojí letošní motovýpravy rovněž na balkán. Akorát jsme projeli víc MNE a také kousek ALB, a naopak se snažili vyhnout Chorvatsku. Ty zácpy v Budvě, Baru a Kotoru byly šílený! Taky jsme pak u Kotoru zahnuly do hor a jeli (patrně) tu uzoučkou štreku, co vy, ale jiným směrem... rozhodně souhlasím, že parádní pojezd. A Durmitor úžasnej... příště to protázhněte do ALB a zpět to vemte přes MAK a ROM )) Jo a chobotnic a ústřic bych se taky užral!!!
Balkán je luxusní. Jeli jsme podobnou trasu , akorát jsme ještě přidali Rumunsko, Srbsko a kousíček Albánie. Člověk si tam může užít jak luxus ,tak i adventuru. Potkali jsme tam hodně Čechů ,takže se tam asi i ostatním dost líbí.
Všem děkuji za komentáře Máme procestováno už ledasco, ale tento cestopis je prvotina - příště to lépe vymakám. Jsem rád že se i pobavíte "EXPEDICE " Původně to měla být, ale za to že jsme spali po hotelích a penzionech, místo pod širákem, můžou Balkánci ! Chrápejte ve stanech, když tam je tak lacino Stavět stan mimo silnice, nebo kempy hlavně v Bosně je stále ještě o hubu (prý!?!)
BiH a ČH je super. Všude kudy chodím, to doporučuju. Pěkný koupání je na pisecny pláži pod Ulcinj hned u Albánie. Rad bych se tam ještě vrátil, ale příští rok dam jinou část Balkánu a to je Rumunsko. Alpy miluju taky, nejvíc mám rad Itálii a buďme radi, že je to tak blízko!
Pěkné čtení i fotky a jistě pro vás plno zážitků Jen bych se opakoval co jsem již dříve napsal v komentářích k cestopisům po Balkáně Pro mě je Balkán prostě NEJ!!! Doufám že příští rok se tam zase podívám. S názorem - "Miluna1" úpně nsouhlasím,ale Alpy máme přece jen o kousek blíž a na výlet tam,se člověk nemusí probírat mapami a shánět informace na netu.Prostě sedne na mašinu v pátek či ve čtvrtek a v neděli se vrací
krasnej cestopis, jeli jsme to podobne ale jen obracene jo a taky jsme spali v motelu DRAGANA pod Banja Lukou, jelikoz uz jsme dojizdeli podze vecer a nemohli jsme nic jinyho najit
mne se líbí ten nadpis - EXPEDICE tohle je ježdění po hotelech, neboli běžný motovýlet po nejprofláknutějších místech bosny a černé hory Tím nijak nechci zhazovat to co tady dotyční projeli. Je tam opravdu krásně a každý kdo někam jede se počítá. Prostě jen ten nadpis mne pobavil
Bosna je opravdu skvělá. Taky doporučuji Albánii. Loni jsme projeli BiH a letos skoro celý Balkán. Super! Příští rok plánujeme opět Bosnu, Černou Horu a možná dáme i Albánii.
Kdo tam nebyl, tomu opravdu doporučuji.
PK
Super cteni
. Dobry tip na motodovolenou
Jen si nejsem jist zda chopperem lze. Budu rad za info. Diky
Ahoj Giovany a Božko, je to výborný
, projeli jsme to v květnu, bylo i mnoho šotoliny a v Srbsku povodně
)) Jo a chobotnic a ústřic bych se taky užral!!!
Potkali jsme tam hodně Čechů ,takže se tam asi i ostatním dost líbí.
Paráda! Těch chobotnic bych se užral!
Je to výborný
od herců až po mjůzik moje gusto
Všem děkuji za komentáře
Pěkné čtení i fotky a jistě pro vás plno zážitků
krasnej cestopis, jeli jsme to podobne ale jen obracene
mne se líbí ten nadpis - EXPEDICE
v poho
Mikni . Přepísk jsem to. Omluva. Proti gustu zadnej dišputát.
Miluno 1 mluv vždycky jen za sebe, blázen nejsem a do Alp jsem jezdil,jezdím a budu a na Bálkán ať si také jede kdo chce,cestopis i foto se mi líbí
Kdo tam nebyl, tomu opravdu doporučuji.
PK
Jenom blázen jede prokrmovat Eurama fricka do Alp. Balkán je boží.
Super! Pro mě motivační cestopis!!!
Hezký výlet.