Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
mame take projeto,tak je prijemne videt stejne fotky od nekoho jineho. A ta nevolnost nepotesi,ale co se da delat. Dali jste to a mate za sebou pekny trip
Pekný cestopis, rád som si pripomenul našu cestu v r.2020. Plužine Žabiak a Pivské jazerá máme prejazdené až do mesta Ulcijn kde sme strávili krásne 3 dni pri mory. Durmitor sme prejazdili po dva dni 2x ale žiadne poplatky od nás nikto nežiadal a ani nebolo miesto kde by sa mali platiť. Niečo asi nové.
Určitě to byl pěkný výlet. letos ale bylo extrémní vedro asi všude. Příští rok to tak být nemusí. My byli v Alpách a tam bylo v údolích 34 st. Loni tam bylo něco okolo 17 st v té samé době. Tak že podle toho to nelze řešit a plánovat. Je fakt, že v Hoře teplo asi bude pokaždé. Děkuju za cestopis a přeji mnoho dalších krásných cest bez nehod.
Pěkné
Z hodně podobné cesty jsme se vrátili ted 10 září, kromě Durmitoru všude hrozné teplo a to je září
1 reakce
Zdravím sousedy z Brna
jo holka, na balkáně je v létě hic všude. Počkej až pojedete do Albánie
Skvělé. Taky jsme tam jeli několik krát...
Jo Cerna Hora, projizdel jsem nekolikrat a zrovna kolem Pluzine naprosta parada. Skvely je tam jet pres Sarajevo, ktery je prekvapive uzasny.
Peknej vylet!