Jsme rádi, že navštěvujete Motorkáři.cz.
Abychom mohli naši práci dále rozvíjet, tak oceníme, když nastavíte vyjímku v AdBlocku pro náš web.
Děkujeme, tým Motorkáři.cz.
Ahoj, musím smeknout.
Na to, že jsi v podstate motopanic, tak zvolenou cestu i povídání o ní jsi zvládl s velikou grácíí. Inspirovalo mě to k mé plánované ceste na nejsevernější bod evropy, tak snad se podaří.
Zatím jezdím taky sám, ale pokud se najde příležitost, rád se přidám, třeba cesta s parťákem bude větší prdel
Tak přesto, že se zatím do těchto míst nechystám, tak toto byl jeden z nejzajímavějších cestopisů, které jsem tu četl. Asi proto, s jakým klidem, přehledem a nadhledem byl napsán! Respekt 100x!!! A děkuji.
Pekny cestopis, na jar som isiel podobnu trasu, ale podstatne na dlhsie. Uz to zreje na zverejnenie. Akurat mam pocit, ze sme asi zazili kazdy ine BG. Cesty, ktorymi som isiel ja boli az na ojedinele vynimky vsetky v dezolatnom stave, vsade cihali meraci a kasirovaci a aj soferi boli daleko najhorsi zo vsetkych tychto krajin. Rumuni su oproti Bulharom vysoko predvidatelni a slusni.
super cesta, výborný nápad, včetně kombinace s trajektem Na motocyklu jsi si to tedy opravdu užil. Díky za pěkné popsání a přidání tipů na výlety. I ten začátek cestopisu, kde se jakoby představuješ, byl fakt pěkný a speciální dík za vysvětlení pojmu fantomová vlna nad tímhle "českým" fenoménem často přemýšlím Tak ať to šlape, motorku máš na vejlety jak dělanou
Moc pěkná cesta a skvěle popsaná.
A děkuji za pochvalu
Ahoj, musím smeknout.
Přeji mnoho dalších adventur
Honza od vedle...
Tleskám, výborný cestopis.
1 reakce
Super výlet a ty Rodopy mne zaujali. Díky za vyčerpávající článek a klobouk dolů za tu odvahu sám na takovou výpravu jako nováček...
V září jsme jeli hodně podobnou trasu
Moc pěkný. S kamarádem vyrážíme směr Řecko 2.6 na 3 týdny.
1 reakce
Určitě jedno z nejlepších co jsem tady četl, jedním slovem paráda!
Moc pěkné čtení,krásné fotky,super destinace a dobré informace
Takže za mě určitě za 1
A každý,kdo se na cestu vydá sám,má můj velký obdiv.