reline_unor

Znova na Balkánsky okruh.

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Komentáře
Kachna1978 (3) napsal 05.05.2020 v 13:16

Vrátila jsem se o pár let zpět. Pěkné, ale příště vyzkoušejte projet Makedonii, je krásná

prebla (99) napsal 02.05.2020 v 12:25

Perfektní výlet,velmi dobře napsané.Důležitá je opravdu parta.Hodně zdaru chlapci!!!!!

OtoH (0) napsal 30.04.2020 v 13:23

Bolo super,len tá macedónska diaľnica nemala konca a samá mýtnica. To bola katastrofa. Pri tej poslednej mi povolili nervy a dosť! Hneď išli diaľnice z navigácie von.

dafikk (47) napsal 30.04.2020 v 11:01

Chlapci...co dodat... ? Z toho krásného výletu čiší ta pohoda,jakou jste měli. Ostatně k těm končinám kam jste jeli, taková pohoda,dobří přátelé a zážitky z výletu,patří. Některé úseky jsme jeli také,tak jsem si to aspoň osvěžil v paměti. Ať se daří

Košo (68) napsal 30.04.2020 v 09:58

Perfektně napsané, naplánované, zorganizované.
CHALANI ste super.
Pája

set300 (2) napsal 30.04.2020 v 08:04

Hezký napsané, já se přesně ve stejnou dobu motal také v těchto končinách, ale právě na doporučení jsem vynechal Durmitor, kvůli počasí, ale možná že to tak mělo být, mám alespoň důvod se tam vrátit. Jelikož jsem jel sám, tak jsem to na některých hranicích neměl snadné, na zapadlém přechodu SRB-MNE mě celník nechal komplet vše vyskládat a rozbalit a kontroloval mě i kameru a telefon, hodinu mě tam dusil... nic jsem mu asi nedal do pasu a to byl ten problém.

Brukev (989) napsal 30.04.2020 v 07:26

Parádní výlet a hezky napsáno . Také si myslím že je dobré něco naplánovat a něco nechat ve hvězdách .