europ_asistance_2024



Představujeme knihu: BRRRUM aneb Mot(t)o mého života

Román z produkce nakladatelství KNIHA.JE udělá radost nejen motorkářům, milovníkům chopperů, ale hlavně všem, kteří mají rádi vtipné příběhy ze života a chtějí se čtením odreagovat od všedních starostí.

Kniha z pera Ladislava Smíška vám představí muže, jenž v domnění, že zaboduje u žen (a dojde tak nekonečného štěstí a bohatství), zatouží po „chopperu“. O jeho nezbytnosti je však potřeba přesvědčit manželku. A jak známo, každá akce vyvolá reakci. Ne vždy ovšem takovou, jakou si představujete.

Brrrum je čtivá kniha, která pod nenápadným názvem skrývá humorný příběh pro muže a ženy všech věkových kategorií. Autor vás bez zbytečné omáčky okamžitě vtáhne do děje a nedovolí vám přestat číst. Tahle kniha je jako pořádná porce čokoládového dortu – po prvním soustu poznáte, že je setsakramentsky dobrý, a ačkoliv byste si ho chtěli šetřit, předsevzetí jdou rychle stranou a sladkost je pryč na to ta-ta.

Román Brrrum je dobrý společník nejen do chladných a sychravých dnů. Ženy bude při čtení tak trochu mrazit v zádech, protože autor si vůči nim nebere servítky. Ovšem dělá to s takovou grácií, že mu to musejí chtě nechtě odpustit. A to opravdu rychle, protože za tu úžasnou, nekomplikovanou, a přesto inteligentní zábavu to rozhodně stojí.

Ukázka z knihy zde: Brrrum.pdf

Objednejte od Kniha.je

BRRRUM aneb Mot(t)o mého života

Neobyčejně úžasný příběh motorkáře s naprosto originálním humorem.

290Kč
Kusů:




Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):


TOPlist